Sponsoreret indhold fra Danske Spil

12 sejre i 12 hjemmekampe og en samlet målscore på 29-6 indtil videre i denne Superliga-sæson. Bedre kan det ganske enkelt ikke gøres!

FC Midtjylland har været aldeles suveræne på hjemmebanen MCH Arena i Herning, hvor midtjyderne har fejet al modstand til side. De midtjyske ulve fører Superligaen suverænt med et 11 point forspring ned til FC København, hvor de 10 af disse kan tilskrives den formidable hjemmebanestatistik.

Lige siden november, hvor FCM vandt sin ottende hjemmesejr i træk, har Danske Spil* udbudt odds på, om FC Midtjylland kunne vinde samtlige sæsonens 17 hjemmekampe. Oddset startede i 125.00, men efter yderligere fire hjemmekampe med fuldt pointudbytte er oddset nu styrtdykket til 18.00.

- FC Midtjylland mangler stadig at vinde fem hjemmekampe i sæsonen, hvor de tre er imod Superligaens formodede stærkeste hold: FCK, Brøndby og Randers. Derfor bliver det svært for FCM at vinde samtlige hjemmekampe, men omvendt ser holdet utroligt stærkt ud i øjeblikket, så muligheden er til stede, siger oddssætter Peter Emmike.

Oddset-spillerne har gennem de seneste måneder været vilde med at spille på FCM, så meget at Danske Spil* har en risiko i millionklassen på de midtjyske ulve.

- Oddset-spillerne står pt. til en gevinst på hele 3.5 millioner kroner såfremt FCM vinder sæsonens fem sidste hjemmekampe, fortæller Peter Emmike.

Taber FCM ingen hjemmekampe i sæsonen er der odds 2.50 at hente.

FC Midtjylland Special:

FC Midtjylland vinder alle hjemmekampe i sæsonen           odds 18.00

FC Midtjylland taber ingen hjemmekampe i sæsonen          odds 2.50