Vi er mange, der hvert år ser frem den danske ishockey-sæson, hvor vi bliver forkælet med lækre pletskud fra vores ekspert Mike Larsen, der senest ramte odds 6,00 for en sejr til Rungsted Ishockey over Herlev Eagles.

Bundproppen Rungsted havde tabt 16 af deres hidtil 19 sæsonkampe, men alligevel havde Mike fidus til et Rungsted-langskud, da Herlev heller ikke havde vist imponerende form og manglede flere profiler.

Vi fangede Mike for at høre lidt om, hvordan det går på ishockey-fronten:

Tillykke med det flotte pletskud, Mike

- Tak, jeg må sige, at jeg sad med nerver på mod slutningen af kampen; især da Rungsted var en mand nede med små 4 minutter igen (ved stillingen 1-2, der også blev slutresultat).

Hvordan synes du sæsonen går? Har du en god fornemmelse for holdene eller var vi mere over i den heldige afdeling denne gang?

 - Jeg føler, at jeg er meget godt med på isen i denne sæson. Der vil være svipsere, når man går efter de store odds, men alt i alt, så går det meget godt med at ramme. Små 17 units i plus og kigger man på sæsonen, der startede i september og til nu, så ligger tilbagebetalingsprocenten på 133%. Det er nok urealistisk at holde den der resten af sæsonen, men jeg skal gøre et forsøg på det :-)

Har dit nye Hockey Corner taget fokus eller tid fra din ekspert-tjans her på BetXpert?

- Det er gået meget hånd i hånd. Man kan sige, at det jeg laver for Hockey Corner, er meget det samme som det jeg laver for BetXpert. Via Facebook-siden har jeg fået en del spørgsmål omkring de andre kampe i ligaen, hvor jeg er kommet med vurderinger på dem.

Er du tilfreds med Hockey Corner eller er der forbedringer på vej?

Som det er nu, så er jeg godt tilfreds - jeg arbejder lidt med, om jeg kan få lidt bookmaker-reklamer ind på en eller anden måde. Men ellers må jeg finde nogen annoncer, der kan være interessante for brugerne at klikke på. Men det kan være, at jeg laver lidt om i temaet, når der bliver tid til det (det vil sige i sommerpausen).

I kan følge Mikes BetXpert-tips her og i mellemtiden kigge ind hos Hockey Corner her.