Fra hele holdet bag BetXpert.com skal der her ved indgangen af det nyt år lyde et stort godt nytår til alle vores brugere!

Det forgangne år har bragt ikke så lidt udvikling på vores spille-site, og udover navneskiftet fra Sportsindex.dk til BetXpert.com, har indholdet også ændret sig en del. Forhåbentlig i den gode retning.

Live scores, statistik og - ikke mindst - vores bookmaker-guide er blandt de nye tiltag, som vi fornemmer er blevet modtaget ganske vel blandt jer brugere. Også i 2004 har vi tiltag der alle skal sikre en god, grundig og seriøs service til alle der deler samme interesser som os bag sitet: Spil og sport!

Hvad angår vores Ekspertpanel, så har vores eksperter i det forgangne år formået at skabe et konstant overskud, og ser man på hele 2003, ligger tilbagebetalingen på 106%. Nogle vil måske mene at dette tal ikke er videre prangende, men bag det gemmer sig trods alt et pænt 5-cifret overskud på den gode side af 80.000 kr. Havde man således fulgt samtlige spilforslag fra panelet gennem hele 2003, ville afkastet med andre ord have været ganske pænt.

Besøgsmæssigt har 2003 også vist en fremragende udvikling, som vi kun kan være stolte af og tager som et skulderklap for vores anstrengelser. Ved indgangen til 2003 - vores 3. leveår - havde vi mellem 1500 og 2000 daglige brugere. Ét år senere er dette tal mere end fordoblet (nogle dage endda tredoblet), hvilket ikke mindst skyldes brugernes interesse i at sprede det glade budskab om vores eksistens. Bliv endelig ved med det!

Med håbet om at 2004 bliver et godt spille-år for alle!

Godt nytår!