I den forgangne weekend berigede vores eksperter os med flere gode tips som forhåbentligt har bragt glæde blandt vores brugere.

Allerede lørdag middag faldt den første gave, da Steen Jessen havde luret at Bolton ville nappe det ene point på Highbury mod Arsenal. Hos Betfair* blev denne luring belønnet med odds 5,70. Efter flere uheldige spilforslag på "underhunden", som er blevet ødelagt i de sidste sekunder (alle gange af Manchester Utd), ser det altså ud til at Steen nu har fået vendt stimen.

Søndag eftermiddag havde vores italienske ekspert, Henrik Posborg, luret at Roma ville snuble ude mod nyoprykkerne fra Messina - hvilket de gjorde! Henrik havde forud for kampen vurderet chancen for hjemmesejr til 35% og når bl.a. Expekt* belønnede dette med odds 4,40, var der tale om en gedigen betvalue, som altså sad lige i skabet.

Ligeledes søndag fortsatte vores ekspert udi det svenske, Lasse Jessen, den gode form som allerede sidste mandag udløste gode indtjeningstal på Allsvenskan. Denne gang var det den næstbedste række, Superettan, der stod for skud, og med 4 ud af 5 rigtige singler, samt 7 ud af 10 double-spil, var der en total tilbagebetaling for de 5 kampe på 236%!

Den kommende midtuge byder bl.a. på fuldt program i både den danske SAS Liga, den franske 1. division, Serie A og den spanske Primera Liga. Desuden spilles der pokalbold i både England og Tyskland, og vi håber naturligvis at de kommende kampe bringer endnu flere gaver fra vores eksperter!

En kamp-oversigt for de næste 3 dage i de europæiske fodboldligaer kan ses på http://www.betxpert.com/live/default.asp?sport=fodbold&range=next