Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I onsdags gik FC København videre til playoff-runden i Champions League takket være en flot 4-1-sejr over Vardar. Fredag eftermiddag fandt Løverne så den sidste forhindring inden gruppespillet, da aserbajdsjanske Qarabag kom op af hatten.

En lodtrækning, som danskerne kan være godt tilfredse med ifølge Danske Spil*.

- Det er en fin lodtrækning for FC København. Vi forventer i hvert fald, at de går videre, siger Jan Trier, oddssætter hos Danske Spil*, og fortsætter:

- FCK ser godt nok ikke så stærke ud som i sidste sæson, men de viste i hjemmekampen mod Vardar, at de stadig kan levere solidt i de europæiske kampe. De var skarpe, da det virkelig var nødvendigt, og det er betryggende for dem, at de stadig kan lukke af og score mål.

- Qarabag er en habil modstander, som især er gode på hjemmebane. De leverede det, de skulle mod to svagere hold i de første kvalrunder, men FCK er trods alt af en anden kaliber end Samtredia og FC Sheriff, som de har slået ud. Qarabag skal i øvrigt nok også håbe, at de finder et lidt andet niveau end for en måned siden, hvor de tabte 5-1 til Brøndby, siger Jan Trier.

Danske Spil* har odds 1,40 på, at FCK går videre. Oddset på Qarabag er 2,70.

FC Midtjylland er også videre i Europa League. Det skete efter et kæmpe drama mod polske Arka torsdag aften. Nu venter cypriotisk modstand i playoff-runden, og løser FCM den opgave, så venter gruppespillet i Europa League. Og fansene kan godt begynde at glæde sig til nye europæiske eventyr, mener Danske Spil*.

- Vi har FC Midtjylland som favoritter over to kampe, siger Jan Trier.

- FCM skal fra Cypern med et godt resultat selvfølgelig, og det bliver helt centralt. Limassol slog Aberdeen på Cypern i sidste runde efter at have tabt første kamp med 2-1, så det kommer til at kræve en disciplineret indsats på en svær udebane. Men det tror vi også, at de har erfaringen til, siger han.

FC Midtjylland står til odds 1,70 i forhold til at gå videre fra opgøret. Oddset på Limassol er 2,00.

- FCM har vundet fire af de seneste fem kampe, og især sejren mod Arka må have givet spillerne tro på tingene. Det bliver en svær og tæt dyst over to kampe, men de kommer videre, vurderer Jan Trier.

Tjek Danske Spils Champions League- og Europa League-odds lige her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/europa-league