Til aftenens runde i den bedste danske ishockeyliga, Oddset Ligaen, har vores ekspert, Poul Nielsen (149% i tilbagebetaling hidtil i sæsonen) fundet frem til et ganske pænt udvalg af gaver, hvor værdien er helt i top.

Dagens bedste spil er iflg. Poul at spille på Herlev-sejr hjemme over "slangeungerne" fra Nordsjælland, som har fået en elendig sæsonstart uden noget som helst bid i angrebet. Poul giver Herlev 65% og en stjerne, og den forventede sejr giver pt. odds 1,90 hos Playit.

Mestrene fra Esbjerg Oilers er kommet helt skævt fra start, og synes i stærk krise. Senest lukkede de 8 mål ind hjemme mod Rødovre (i øvrigt for anden gang på blot 9 dage), trods en komfortabel føring på 5-2 undervejs. I dag kommer SønderjyskE på besøg i det vestlige Jylland, og selvom søndejyderne ikke er den mest skræmmende modstander for mestrene, er en betaling på odds 2,75 hos bl.a. Centrebet på Sønderjysk sejr ganske flot - med Oilers aktuelle form in mente.

Sidst - men ikke mindst - har Poul fundet et spil med en betvalue helt oppe på 216%! Poul vurderer chancen for en uafgjort i Aalborg mellem AaB og Odense til at være 40%, og med Playit´s odds 5,40, er dette måske fredagens bedste gave.

Læs alle Pouls analyser til aftenens kampe på http://www.betxpert.com/ekspert/dkhock

Den aktuelle stilling og statistik for Oddset Ligaen kan desuden ses på http://www.betxpert.com/stats/leaguetable.asp?league=danhock