Efter EM's to første kampdage er afviklet står Danmark med tre point på kontoen og BetXpert med 8 af 9 rigtige tips

EM er skudt igang! De første kampe i Gruppe A og B er afviklet, og det har indtil videre været en succes set med både betting- og danske briller.

Med sejren over Holland topper de danske drenge nu Gruppe B sammen med Tyskland og har givet sig selv stærke kort på hånden for - tør vi sige det? - videre avancement.

Om det når så vidt er måske for tidligt at sige, men så kan vi i hvert fald konkludere, at her på BetXpert har starten på EM været mindst ligeså god. 9 spil har vi haft ude på de fire første kampe og her er 8 af dem gået hjem. Paradoksalt nok var den danske sejr over Holland vores eneste misser, men de 8 rigtige sender alligevel vores tilbagebetalingsprocent for slutrunden op på fine 158%.

Men vi hviler ikke på laurbærrene af den grund og har naturligvis også udset os et par fiduser til søndagens kampe.

Klokken 18 skal vi have fat i et europæisk storopgør hvor de spanske verdensmestrene fra 2010 møder de italienske ditto fra 2006. Jens Bøye har udfærdiget en omfattende info-analyse, mens Martin K. Andersen anbefaler et spil på at italienske Antonio Cassano starter på banen.

Senere på aftenen skal Irland i ilden mod Kroatien, hvor Kjartan Nygaard forventer et målfattigt opgør og anbefaler et spil på under 2,5 mål.