BetXperts nyeste tennisekspert debuterede med en analyse og et tip der sad lige i skabet...

Kjartan Nygaard er 31 år og bor - med kæreste og hund - i København. Han har beskæftiget sig med betting i en årrække, især de seneste tre år, og har skrevet for forskellige netmedier. Senest har han skrevet spilforslag for en anden dansk spilleside, men nu er det altså BetXperts læsere der kommer til at nyde gavn af hans tennistips. 

Debut: Et tip der sad hvor det skulle

Kjartan debuterede i BetXperts ekspertpanel med et tip til torsdagens tenniskamp mellem Söderling og Kohlschreiber i Rotterdam. Svenskeren var favorit - han er forsvarende vinder af turneringen og er med en fjerdeplads på verdensranglisten noget højere placeret end Kohlschreiber (nr 36) - men Kjartan forventede at tyskeren kunne hænge på og gøre kampen tæt.

Og sådan gik det. Söderling vandt, men i tre sæt - 6-3, 5-7, 7-6 - og handicap-spillet på Kohlschreiber (+4,5 partier) gik hjem til odds 1,94.

Læs analysen

BetXperts tennis-team: To fredagstips

Kjartan slutter sig til BetXperts team af tenniseksperter der i forvejen tæller Rasmus Jensen, Nikolaj Petersen (Nikolaj skriver primært om Premier League og Superliga-fodbold, men supplerer med tennistips når tiden er til det) samt Jonas Mikkelsen (skriver om Challenger-turneringer).

Følg d'herrers eksperttips her (hvor man kan skrive sig på ekspertens mailingliste og dermed få et praj når nye tips lægges ud):

Kjartan Nygaard

Nikolaj Petersen (1 tip ude til denne fredag)

Rasmus Jensen

Jonas Mikkelsen (1 tip ude til denne fredag)

Tips kan også følges på forsiden af BetXpert.com