BetXpert havde en rigtig god Champions League-tirsdag med flere pletskud, og bedst af det hele er, at vi har masser af fidusser til dagens spændende CL-kampe.

Ekspertpanelet havde indstillet sigtekornet og fangede flere rigtig gode odds til Champions League-kampene igår, hvor der ialt var et overskud på 2,4 units for de 6 CL-spilforslag. Der var bl.a hentet et flot odds for Celtic-sejren over Ajax, point til Milan mod Barcelona, mens der også var spottet værdi i Over 2,5 Scoringer i Schalke 04-Chelsea opgøret.

Klar til en ny omgang i CL-ringen?

Vi har selvfølgelig masser af analyser klar til dagens Champions League-kampe, hvor meget af fokus er rettet mod FCK-kampen mod Galatasaray i Istanbul.

Men vi ligger ud med den tidlige kamp i Moskva, hvor Manchester City kan få svært ved at leve op til favoritværdigheden mod CSKA Moskva. Læs Torben N. Sørensens ekspert-analyse af CSKA Moskva-Manchester City.

Der er heller ikke udsigt til en let kamp for Manchester United mod spanske Real Sociedad, der kommer til Old Trafford med masser af selvtillid. De Røde United-djævle er nok favoritter med med et +1,5 handicap er der fundet værdi i oddset for Real Sociedad. Læs Jesper Møgelbys ekspert-analyse af Manchester United-Real Sociedad.

Så går turen til Tyrkiet for FCK og Ståle Solbakken. Galatasaray tager naturligvis en sikker favoritværdighed, og vores ekspert Higuain har da heller ikke kunne finde værdi i point til FC København. Der er satset på en smal Galatasaray sejr på 1 eller 2 mål. Læs Higuains ekspert-analyse af Galatasaray-FC København.

Higuain har også kigget på det spændende opgør på Bernabéu, hvor Real Madrid tager imod Juventus. Her er der dog vurderet, at bookmakerne har ramt en meget fair odds-linje. Læs Higuains info-analyse af Real Madrid-Juventus.