Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Når Danmark lørdag tager imod Irland, så bliver det med fuldt hus i Parken. Det er dog ikke den norske topscorer Nicklas Bendtner, danskerne sætter sin lid til.

Der er lagt op til en gyser i Parken på lørdag, når Danmark skal spille en altafgørende kamp mod Irland for at kvalificere sig til VM 2018 i Rusland. Og spørger man Oddset-spillerne, hvem de tror, der kommer til at lave mål for Danmark, så kan man godt glemme alt om Nicklas Bendtner.

For to år siden, da Danmark spillede imod Sverige i den afgørende playoff-kamp om at komme til EM, spillede dobbelt så mange på Bendtner som første målscorer i forhold til Christian Eriksen. Men det billede er nu ændret.

Næsten syv gange flere, tror nemlig på, at Eriksen scorer et mål, end det antal der tror på Rosenborg-angriberen.

Stor tiltro til Danmark hos spillerne

Blandt de danske Oddset-spillere er det ikke kun Eriksen, de tror på. Også det danske landshold, er der stor tiltro til.

”Hele 85 % af alle vores indskud er kommet på, at Danmark slår Irland på lørdag, og for en gangs skyld, så håber jeg faktisk, at oddset-spillerne får ret,” griner Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil*.

For skulle de 85 % få ret, så står det danske herrelandshold med et forholdsvis godt udgangspunkt forud for returen i Irland, og dermed ligger danskerne lunt i svinget for at kvalificere sig til VM i Rusland i 2018. Det er der også mange af Oddset-spillerne, der tror.

”Lige nu tror omkring 65 % af spillerne på, at Danmark vinder samlet og kvalificerer sig baseret på oddsene. Oddset på Danmark til at kvalificere sig er 1,65, mens Irland giver odds 2,25 til at kvalificere sig,” siger den oddsansvarlige.

Peter Emmike Rasmussen understreger dermed, at Danmark også i oddssætternes vurdering er favoritter til at vinde samlet og kvalificere sig til VM.