Vi husker alle Diego Maradonas mål med "Guds hånd" mod England ved VM i Mexico i 1986. Et legendarisk mål der aldrig skulle have været godkendt og et mål som mange englændere stadig ikke vil tilgive Maradona for.
 
En af de englændere der ikke vil tilgive den lille argentiner er Skotlands nuværende træner og gamle engelske forsvarsklippe Terry Butcher, som selv var med i kampen i 1986.

Forud for onsdagens venskabskamp i Glasgow mellem Skotland og Argentina har Butcher udtalt, at han stadig ikke vil tilgive Maradona for hans mål med hånden for 22 år siden.

Ladbrokes tilbyder nu odds på om Butcher og Maradona giver hinanden hånden på Hampden Park i morgen aften. Trykker de hinanden i hånden får man pengene odds 2.50 gange igen. Hvis Butcher vælger at undgå at trykke "Guds hånd" i morgen aften så får man pengene odds 1.50 gange igen.

Ladbrokes havde oprindeligt odds 5 gange pengene igen på, at et håndtryk mellem de 2 trænere ville blive fanget af TV kameraerne. Men en stor del af spillerne på Ladbrokes er overbevist om, at de kommer til at give hinanden hånden.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler "Skotlands træner Terry Butcher har offentligt udvist sin fortsatte store irritation over Maradonas mål med hånden for 22 år siden. Så derfor mente vi oprindeligt at chancerne for, at Butcher ville trykke Argentinas nye landstræner i hånden var meget små"

"Men på trods af, at Butcher forud for kampen igen har bekræftet, at han aldrig vil tilgive Maradona, så har vi stort set kun modtaget spil på at han viser sig fra sin gode side og giver Maradona hånden. Så et håndtryk mellem de to er det sidste Ladbrokes vil se nu"

Ladbrokes odds

<b>Vil Maradona og Terry Butcher give hinanden hånden onsdag aften på Hampden Park? (Skal vises direkte på TV)</b>

Odds 1.50 Nej
Odds 2.50 Ja