Maj har indtil videre været historisk god på BetXpert. Ført an af vores egen målsluger kan vi være på vej mod et af de bedste månedsresultater i sidens historie...

139 tips, 125% tilbagebetaling. Velvidende at lykken er lunefuld og kan vende hvornår det skal være, må vi i hvert fald konstatere at den første halvdel af maj måned har været historisk god. Ikke siden juli 2006 (132% tilbagebetaling på 85 tips) har BetXpert haft en så høj tilbagebetaling for en måned, og det var altså på betydeligt færre tips end vi ender på i denne måned.

Det fine overskud på samlet +34,25 enheder er blevet hjulpet godt på vej af vores egen målsluger, Thomas Larsen, som til fulde har udnyttet BetXperts beslutning om at give eksperterne bedre muligheder for at sprede deres spil ud over flere ligaer (hvis de har den fornødne indsigt).

Otte tips har Thomas afgivet i maj, alle på målscorere i kampe fra England, Italien, Spanien, Tyskland og Portugal. Fem af tippene er gået hjem for et fint overskud på 8,80 enheder og en tilbagebetaling på 210%, hvilket foreløbig gør Thomas til topscorer blandt eksperterne i indeværende måned.

Søndag havde Thomas luret at Aston Villas Darren Bent ville nette mod Arsenal, og Bent svigtede ikke og nettede endda to gange i første halvleg. Det kan varmt anbefales at brugerne klikker sig ind på Thomas' side og gør brug af vores ekspertmail-service, så de får en e-mail når Thomas smider et tip afsted.

Også vores bokseekspert Loke Barrett har gjort sig fint bemærket med tre gevinstgivende tips i denne måned for et plus på 6,66 enheder.

Derudover fortjener vores ishockeyeksperter også at blive nævnt efter at de på fornem vis lukkede det netop overståede VM fint af med otte af elleve gevinstgivende tips over turneringens sidste ti dage for en tilbagebetaling på 164,1% (+7,05 enheder).

Vi håber at de mange fornemme præstationer i ekspertpanelet - og der er endnu flere end ovennævnte - er kommet en masse af vores brugere til gode!

Og så skal det selvfølgelig lige nævnes at BetXpert stadig er i minus for 2011. Men som det ser ud nu, kan vi være i sort allerede i juni!

Se ekspertpanelets seneste afviklede tips

Se ekspertpanelets månedsstatistik