Nicklas Bendtner er med på bænken for Arsenal i dagens kamp mod Stoke. Udnytter danskeren chancen og finder vej til nettet?

Der var ikke mange der inden sæsonen havde troet, at Nicklas Bendtner havde en fremtid i Arsenal, men danskeren slider sig tættere og tættere på. Grundet skader hos Santi Cazorla, Alex Oxlade-Chamberlain og Lukas Podolski, er der blevet plads til Bendtner i den 18 mand store trup, der tager imod Stoke på Emirates klokken 14.30.

"Nicklas Bendtner will return from the football wilderness on Sunday after being surprisingly included in the Arsenal squad to play Stoke City,"

Wayne Veysey, Goal

Det afslører Wayne Veysey, chefkorrespondent for Goal.com, der samtidig pepger på at Bendtner og den italienske keeper Viviano, der også er på bænken i dag, muligvis får en startplads i Capital One Cup-kampen mod West Bromwich næste onsdag.

Der skal dog nok en skade til Giroud eller en komfortabel Arsenal-føring til før Bendtner får chancen i dag, men det ser ikke så umuligt ud, som det tidligere har gjort. Tror du, Bendtner får chancen og tager den, kan der hentes følgende odds på en dansk scoring:

Nicklas Bendtner på tavlen for Arsenal?
1. målscorer 7,50
Betsafe
Anytime målscorer 2,62
Ladbrokes