Nej det er ikke en aldrende fulderik fra Gøteborg der er løbet med sidste uges OddsXpert-titel, men derimod BetXperts tidligere ekspert på Allsvenskan i fodbold: Paw Nicolaisen.
Det viste sig i den forgangne uge, at "PawN" ikke blot begrænser sig til svensk bold, men også evner at ramme rigtigt på hollandsk, fransk, tysk og italiensk fodbold. Totalt set hentede han 12,50 point på 4 rigtige ud af 5 afgivne tip, mens nærmeste konkurrent "Hehu" blot mønstrede 11,35 point.

For sejren belønnes "PawN" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto! (Vi sender en mail med de nærmere detaljer).

Månedskonkurrencen

Månedskonkurrencen for januar har startet 2007 med solid spænding. Her med tre dage tilbage af konkurrencen ligger fire mand indenfor 1,42 point - så intet er afgjort! Slaget står mellem "Ludvig", "gonzo6", "sats" og "Hundehandleren".

Idag mandag startede en ny ugekonkurrence i OddsXpert, og du kan deltage i konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.