Der er ikke længe, til den sidste sæson af Game of Thrones starter, og Danske Spil har i den anledning lavet en lang række af specialspil på alt mellem himmel og jord. Er Bran Stark i virkeligheden The Night King, og dræber Jon Snow Daenerys? Se odds på Game of Thrones specialspil her og få underholdningsekspert Jesper Carstens bud på, hvor der kan findes værdi.

Indeholder spoilere - læs på eget ansvar!

En af de mest populære fanteorier i Game of Thrones-universet er, at Bran Stark, der i den forgangne sæson af hitserien omfavnede sin skæbne og blev the three-eyed raven, i virkeligheden er The Night King (Hvis den sætning fik din nørd-alarm til at eksplodere, kan det ikke anbefales at læse videre. Det var kun toppen isbjerget...).

Odds på Game of Thrones hos Danske Spil

Vi har tidligere set, hvordan The Night King blev skabt af the Children of the Forest, der pressede dragonglass ind i hjertet på et menneske, og teorien går på, at Bran, der kan rejse i tiden, er netop det menneske.

Danske Spils oddssættere har lavet hele 71 specialspil på sidste sæson af Game of Thrones, og et af dem er på, at Brann Stark er The Knight King, som giver odds 5.

"Vi har givet vores oddssættere fri leg til at dykke ned og lave alle mulige og umulige væddemål, som vi håber kan give seerne lidt ekstra spænding undervejs,” siger Niels Erik Folmann, der er administrerende direktør i Danske Licens Spil, i en pressemeddelelse.

Spiltanker fra Jesper Carsens: Hvem dør først: Sansa - Arya: Sansa til odds 3,65 hos Danske Spil

Den ottende sæson af Game of Thrones kan gå i mange retninger, men næsten uanset hvilken vej den går, tænker jeg, at Sansa vil være udsat. Arya er selvfølgelig ret udsat, med tanke på at ottende sæson nok ender i en kæmpe krig, hvor hun efter alt at dømme vil være at finde på slagmarken. Men Sansa har leget med skæbnen et hav af gange, og jeg ser det overordnet set som mest sandsynligt, at hun dør af de to. 

Odds på Game of Thrones Specialspil

Flere bookmakere har specialspil på Game of Thrones, så det er også muligt at finde et sjovt odds på serien hos eksempelvis Nordicbet eller Unibet. Danske Spil har dog langt flere specialspil på Game of Thrones end konkurrenterne.

Udvalgte Game of Thrones specialspil odds - Sæson 8 Bedste odds Bookmaker
Euron Greyjoy dør i første afsnit 2,50
The Night King overlever i hele sæsonen 11,00
Jon Snow og Daenerys Targaryen indgår ægteskab 3,25
Tyrion Lannister flyver på en drage 1,72
Arya Stark slår ingen ihjel 15,00
Jaime Lannister slår Cersei Lannister ihjel 4,50
Tyrion Lannister slår Cersei Lannister ihjel 10,00
Sandor Clegane slår Gregor Clegane ihjel 1,75
Gregor Clecane slår Sandor Clegane ihjel

3,50

En drage slår Sandor Clegane ihjel 5,50
Theon Greyjoy slår Euron Greyjoy ihjel 4,50
Cersei Lannister føder et barn 5,00
Sansa Stark offentliggør, at hun er gravid 8,00
Arya Stark bruger Petyr Baelish ansigt som maske 4,00
Frank Hvam siger første replik i sæsonen 250,00
Hot Pie slutter sæsonen på tronen 501,00

Game of Thrones specialspil odds er opdateret 13. marts klokken 11:45.

Læs meget mere om Game of Thrones og få spilinput til den kommende sæson i Jesper Carstens store optakt.

The Mad Queen?

En anden populær teori er, at Daenerys Targaryen bliver dræbt af sin nevø, Jon Snow. I slutningen af sæson 7 blev et stort fan-ønske opfyldt, da de to - uden at kende til deres indbyrdes familiære bånd - fandt sammen som par.

Daenerys har igennem hele serien og især i sæson 7 vist tegn på, at hun er på vej til at gå i sin far, The Mad Kings, blodige fodspor, og skulle det ske, kan det blive en sidste udvej for Jon Snow. Dette vil også passe godt ind i seriens generelle tema, hvor elskede hovedroller bliver slagtet til højre og venstre.

Spiltanker fra Jesper Carsens: Tormund Giantsbane siger den første replik i første afsnit til odds 10,00 hos Danske Spil

Syvende sæson sluttede med, at Tormund og Beric var tæt på døden, da isdragen smadrede deres mur/tårn. Man ser Tormund i traileren, så det er vel ikke helt usandsynligt, at ottende sæson starter der, hvor syvende sæson slap? Der er ikke odds på Beric, men det kunne meget vel være en af de to, der fyrer første kommentar af. Men ingen af dem er hovedkarakterer, hvilket selvfølgelig taler imod dem.

Samtidig har forfatteren af bøgerne bag serien udtalt, at slutningen bliver "bittersweet". Og det er svært at forestille sig en mere "bittersweet" slutning end at to af de personer, som fans i hele verden har heppet på fra første sæson, og som oven i købet er blevet et par, må kæmpe til døden til sidst. 

Skulle Jon Snow på et hvilket som helst tidspunkt dræbe Daenerys i sæson 8, kan man få odds 15 hos Danske Spil.

Spiltanker fra Jesper Carsens: Hodor optræder som White Walker i sæson 8 til odds 5,00 hos Danske Spil

The Door var et af de afsnit, der gav genlyd på de sociale medier efterfølgende. Hodors død blev af gode grunde aldrig brændt, så jeg tænker, at der bør være fine chancer for, at man får et hurtigt glimt af Hodor som white walker. Det ville da være hjerteskærende. Det ville være lige i skabernes ånd.

Trekantsdrama med usædvanlig hovedperson

Game of Thrones er et nådesløst univers og Westeros et brutalt land, men Danske Spil har alligevel formået at finde et par spil til dem, der selv efter syv sæsoner med utallige mord og voldtægter har formået at holde fast i deres sans for romantik.

Fra hun blev introduceret i sæson 2 har tårnhøje og hærdebrede Brienne of Tarth måttet lægge ører til alskens drillerier og mobning. Hun er mildt sagt ikke en klassisk skønhed, men det forhindrer hende ikke i at være midtpunkt i et aparte trekantsdrama.

Siden Briennes første møde med rigets smukkeste mand, Jaime Lannister, har de to karakterers forhold udviklet sig i en helt særlig retning, hvor mindst den ene nærer følelser for den anden, der går langt udover almindelig venskablighed og respekt.

Og i sæson 6 blev Brienne så introduceret til den vilde og grovkornede Thormund Giantsbane, der på mange måder er den diametrale modsætning til Jaime Lannister, og mens Brienne ikke umiddelbart var imponeret over den rødhårede og -skæggede wildling, blev Thormund smaskforelsket allerede ved første møde.

Spiltanker fra Jesper Carsens: Tormund optræder i 1. afsnit til odds 1,50 hos Danske Spil

Game of Thrones kunne sagtens finde på at starte sæsonen et helt andet sted, end den seneste sæson sluttede, men ville det ikke være underligt ikke at afsløre Tormunds skæbne, når vi nu har set ham i traileren? 

Men hvem af dem ender så sammen? Hos Danske Spil kan man få odds 4 på, at Brienne og Jaime kysser hinanden i løbet af sæsonen, mens man kan få odds 2,70 på, at Brienne og Thormund kysser hinanden. 

Man kan også få odds 1,40 på, at Brienne og Thormund IKKE kysser hinanden. Her kan man argumentere for, at der med kun seks afsnit i den sidste sæson, og med alle de løse ender, der stadig er i serien, er småt med tid til at udvikle på en kærlighedshistorie med Brienne som hovedperson.

Samtidig har producerne bag serien afsløret, at Thormunds forelskelse i Brienne er ren improvisation fra skuespilleren bag Thormund, Kristofer Hivjus, side, og at den ingen steder står i manuskriptet.