Sportingbet sætter 500 kr. på højkant i en bonus hvis du kan gætte rigtigt på onsdagens ligacup-kamp mellem Swansea-Chelsea...


Gæt resultatet mellem Swansea - Chelsea samt hvilket minut det første mål bliver scoret i og vind en bonus på 500 kr. Konkurrencen er helt gratis, alt der kræves er en konto hos Sportingbet. Har du ikke én, kan du benytte dig af et af linksene i denne artikel.
Sådan gør du:
Send dit tip til [email protected] samt dit 7-cifrede brugerID nummer. (Eks. 3-2 16. min. brugerID: 7662401). Sæt altid hjemmeholdets antal mål først.

Vilkår:

- Konkurrencen er gratis at deltage i.
- Man skal have en Sportingbet-konto.
- Hvis der kun er én, som har gættet på det rigtige resultat, så vil man vinde uanset hvor tæt man er på første måls minutsscoring. Hvis to eller flere har gættet det rigtige resultat, så vil personen, der har gættet tættest på første måls minutscoring vinde. I en situation hvor to eller flere har gættet det korrekte resultat, og er lige tæt på mhs. til første måls minutscoring, så vil der blive trukket lod om vinderen. Hvis kampen ender 0-0, og flere har gættet på dette, så vil der blive trukket lod i blandt dem.
- Man har ét gæt som kunde pr. kampagne. Efterfølgende gæt vil ikke kvalificere sig.
- Deltagelse i konkurrencen skal ske før kick-off d. 23.01.13 kl. 20.45 på den givende kamp.
- Bonusbeløbet skal spilles igennem 3 gange til minimum odds 1.5 før den kan udbetales, og den vil blive krediteret den efterfølgende dag inden kl. 11.00. Bonusen vil blive slette fra spillerens konto, hvis den ikke er brugt indenfor 60 dage.
- Sportingbets standardregler og betingelser er ligeledes gældende.