Vinderen af den forgangne uges OddsXpert er af en noget sjælden kombination. For ikke nok med at "157 cm pigen" ramte samtlige tip (pånær en aflyst kamp), så er vinderen, som navnet antyder, af hunkøn. Al konkurrence blev sat til vægs med en total pointhøst på 7,47, og netop det at "157 cm pigen" ramte rigtigt hver dag var det der gjorde forskellen. "JesperM" og "sats" var ellers i hælene på hende med hhv. 7,10 og 6,90 point, men da de alle havde den lettere overraskende FCM-sejr over Viborg som søndagens tegn, kunne "157 cm pigen" ikke hentes.

For sejren belønnes "157 cm pigen" med 500 DKK indsat på en Sportingbet konto!

Månedskonkurrencen
Der resterer 8 dage i juli måned, og der er fortsat en lang række deltagere der kan nå at tage titlen. De syv øverste ligger inden for fire point, med "Lauge" og "kach5" i et lille udbrud med hhv. 13,90 og 13,30 point.

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.