Med syv fuldtræffere ud af syv mulige var "Juventus7" sikkerheden selv i OddsXpert-konkurrencen i uge 29 hvor han snuppede førstepladsen med 7,05 point.

Efter at have indledt ugen med et norsk kryds (Lyn-Brann) til odds 3,35, gik han mindre drastisk til værks: Ingen af hans seks følgende spil havde odds der oversteg 2,0 (nøjagtigt hvad søndagens sats på Brøndby-udesejr over FCN kastede af sig). Men det var nok til at holde forfølgerne bag sig; nr 2 fik 6,25 point i en uge hvor deltagerne generelt scorede lavt.

Førstepladsen belønnes med 500 kr. indsat på en Sportingbet konto! Vinderen kontaktes direkte af BetXpert.


Vær med - det er gratis og sjovt


Husk, at også du kan få del i de herlige pengepræmier hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du sætte dit første tegn i den nye ugekonkurrencen, hvor der er dansk, svensk og norsk fodbold på programmet:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis. Hver dag vil der på ovennævnte side være odds for tre udvalgte sportsbegivenheder fra Sportingbet. Du skal således dagligt vælge hvilket tegn (om noget) du ønsker at satse på. Et afgivet tip koster eet point - med chancen for at få flere igen. Hver uge uddeles en præmie på 500 kr. til vinderen, og hver måned begaves de fem bedste med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300 og 200 kr. Pengene indsættes på en Sportingbet-konto.