Fra tid til anden hænder det, at man oplever perioder i sine spil, hvor alt i går i den gale retning. Heldigvis møder man også perioder hvor alt er med én. Dette sker også i OddsXpert, hvor der er en verden og 20,65 point til forskel på den forgangne uges vinder og nummer sjok. Helt i bunden finder vi i denne runde hele seks deltaljere der var så uheldige at misse samtlige af ugens tip, heriblandt flere der tidligere har blandet sig helt fremme i topstriden.

I den anden af tabellen har vi ugens OddsXpert-vinder "kdva", som leverede noget af en præstation ved at ramme på samtlige af ugens dage. I løbet af ugen blev det til hele fem uafgjorte resultater, mens Tottenham og AaBs sejre også blev tippet korrekt.

Med den imponerende ugesejr har "kdva" bragt sig i front i månedskonkurrencen, og skabt et lille hul på lige knap to point ned til "026". For sejren i ugekonkurrencen belønnes "kdva" med 500 kr. indsat på en Sportingbet konto!

En ny ugekonkurrence skydes igang i dag og du kan deltage i konkurrencen her:
http://www.betxpert.com/oddsxpert

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.