Sponsoreret indhold fra NordicBet

Fuglsang og fodboldherrer hæver medaljemålsætning

Jakob Fuglsangs overraskende medalje i cykelløbet og OL-landsholdets sejr over Sydafrika får NordicBet* til at sænke oddset på, at Danmark når Team Danmarks målsætning om sammenlagt ti OL-medaljer.

Foreløbig har OL i Rio været en stor succes for størstedelen af de danske deltagere. Jakob Fuglsang tegnede sig for den største positive overraskelse ved at vinde sølv i linjeløbet i cykling, men også i sportsgrene som fodbold, håndbold og roning har præstationerne været overbevisende. Senest vandt det ellers afbudsramte OL-landshold i fodbold med 1-0 over Sydafrika i det indledende gruppespil.

NordicBet* tager nu konsekvensen af de stærke danske præstationer og sænker oddset på, at målsætningen om sammenlagt ti medaljer kommer i hus. Forud for legene var der odds 1,72 at hente på, at Danmark får minimum 10 medaljer med hjem. Samme odds står i dag i 1,50, hvilket svarer til en sandsynlighedsvurdering på 62 procent.

"OL i Rio er endnu ungt, men foreløbig har der været markant flere overbevisende præstationer end skuffelser fra de danske deltagere. Vi er især imponerede over Jakob Fuglsangs sølvmedalje. Samtidig er håndboldherrerne, roerne og fodboldlandsholdet kommet rigtig godt fra start. Det samme gælder Caroline Wozniacki, som er en interessant dark horse i tennisturneringen", siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Danskerne var pessimisterAt de stærke danske præstationer er kommet bag på befolkningen, kan ses på spillemønstrene hos NordicBet*. Forud for OL var hele 70 procent af indskuddene lagt på, at Danmark ikke ville nå målsætningen om ti medaljer.

"Danskerne plejer at spille med hjertet forud for store sportsbegivenheder, så vi var faktisk lidt overraskede over at se de mange indskud på, at vi ville misse målsætningen. Det er dog vigtigt at huske, at intet er afgjort endnu. Pilen kan hurtigt komme til at pege den modsatte vej, hvis eksempelvis sejlerne eller roerne svigter", påpeger Thomas Holm.

Hvor mange medaljer vinder Danmark sammenlagt ved OL i Rio?

Over 9,5          1,50

Under 9,5        2,40

Find spillet på www.nordicbet.dk under OL - Medaljer - Medaljer Land