Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Fuglsang lander på en placering lige uden for top ti i Tour de France 2017, hvis man skal tro Danske Spil*, som allerede tilbyder odds på danskerens færd i Frankrig næste år.

Jakob Fuglsang fortalte i forbindelse med afsløringen af Tour de France-ruten 2017, at alt tydede på, at han skal være en af kaptajnerne på Astanas Tour-hold.

Dermed får den danske cykelstjerne igen lov til at køre sin egen chance i det franske etapeløb, og Danske Spil* tror mest på en placering lige uden for top ti.

- Hvis alt klapper for Fuglsang, så har vi før set, at han har niveauet til at køre op med de bedste. Skal han i top ti, så skal han skal ramme sit absolutte topniveau, siger oddssætter hos Danske Spil*, Jeppe Helbo, og uddyber:

- Ruten indeholder få enkeltstartskilometer, hvilket måske kan give flere af de små klatrere anledning til at satse på klassementet. Dertil kommer, at unge ryttere som Bardet, Yates og Chaves begynder at røre på sig i Grand Tour-sammenhæng, så konkurrencen bliver benhård for Fuglsang. Det bliver tæt, men vi tror, at han lander lige uden for top ti, siger Jeppe Helbo.

Danske Spil* har odds 1,35 på en slutplacering i top 20 til Fuglsang, mens oddset stiger til dem, der tror, at han lander en top ti-placering – her er oddset 2,00.

Er man endnu mere optimistisk på Fuglsangs vegne, så er der odds 10,00 at hente på en top fem-placering. Tror man, silkeborgenseren kører sit livs løb og brager ind i top tre i det mest omtalte cykelløb i verden, så kvitterer Danske Spil* med odds 80,00, mens spillere kan hente odds 300,00,

hvis Fuglsang står med den gule trøje i Paris.

I de ti hidtidige Grand Tours, Fuglsang har deltaget i, har han hentet én top ti-placering. Den kom i Tour de France i 2013, hvor danskeren hentede en syvendeplads.

Løbet starter den 1. juli i tyske Düsseldorf og slutter godt tre uger senere, den 23. juli, i Paris.