Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Oddsene på Jakob Fuglsang som vinder af Tour de France falder igen efter cykelrytteren vandt Critérium du Dauphiné søndag. Han er er nu fjerdefavorit til at vinde Touren hos Danske Spil*.

Jakob Fuglsangs formkurve går kun en vej, og det er opad. Samtidig går oddsene på den danske cykelrytter som vinder af turen den anden vej; nedad.

”Lige nu har vi Jakob Fuglsang som vinder af Tour de France til odds 8,00. I alle de år, vi har haft odds på Touren, har vi aldrig haft en dansker så lavt sat, før løbet er startet. Der er kun tre ryttere, der er lavere sat end ham”, siger Jeppe Helbo, oddssætter hos Danske Spil*, og fortsætter:

”Jakob Fuglsang har efterhånden taget tilløb til at lave et stort resultat i Touren i mange år. Men der er altid kommet noget i vejen. Det har for det meste været en dårlig dag i bjergene, men også styrt har knust Fuglsangs drømme om at stå på podiet i Paris.”

De tre ryttere, der er foran Fuglsang i kampen om favoritværdigheden, er Tom Dumoulin fra Team Sunweb til odds 7,00, Egan Bernal fra Team Ineos til odds 5,00 og Geraint Thomas fra Team Ineos til odds 3,00. Oddssætteren vurderer dog, at Jakob Fulgsang og Astana kan få en podieplacering til dette års Tour de France.

”Jakob Fuglsang har været, hvis ikke den stærkeste, så én af de stærkeste ryttere overhovedet i dette forår. Han har præsteret på et højt niveau i samtlige ugelange etapeløb, som han har deltaget i. I weekendens afslutning på etapeløbet, Critérium du Dauphiné, havde han som en anden feltherre fuldstændig styr på situationen og vandt da også løbet samlet. Derfor vurderer vi også, at han har chancen for endelig at få sin drøm om et Tour-podie opfyldt.”

Oddssætterne er ikke de eneste, der tror på danskeren. Rigtig mange Oddset spillere har lagt mærke til, hvor godt Jakob Fuglsang har præsteret i dette forår. Så lige nu er Jakob Fuglsang også spillernes favorit til at vinde de præstigefyldte cykelløb

”Fuglsang er den rytter vi har modtaget klart flest indskud på som vinder af Touren. Hele 28% af indskuddene er sat på Jakob Fuglsang. Den næstmest spillede rytter blandt Oddsets kunder, er den forsvarende mester og tour-favorit, Geraint Thomas, som har modtaget 10% af alle indskud.”, siger Jeppe Helbo.