French Open er nu i gang, og danske Caroline Wosniacki har overlevet første runde. I den anledning bringer vi her en opdatering til Martin P. Andersens grundige WTA-optaktsartikel fra forleden. Den blev nemlig skrevet før lodtrækningen til turneringen, dvs før man vidste hvem der skulle møde hinanden; nu er overblikket bedre, og man kan komme med et bud på Wosniackis levetid i Paris.

Oprindelig optakt: http://www.betxpert.com/artikel/french-open-wta-wozniacki-og-de-andre

Update
Se lodtrækningen på - http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/draws/ws/index.html  

Der er ikke umiddelbart de store forskydninger i de vurderinger, der kom inden draw´en.


Men det er værd at bemærke, at Caroline Wozniacki fik en rigtig fornuftig lodtrækning! Første runde er allerede overstået med let sejr over østrigske Meusberger. I 2. runde venter hviderussiske Yakimova. Det bør ikke være nogen udfordring. I 3. runde gælder det så! Her møder Caroline (sandsynligvis) Ana Ivanovic. Og her tippes hendes chancer noget bedre, end hvad bookierne lægger op til. Som anført i optakts-guiden, så er Ana Ivanovic ikke specielt velspillende for tiden. Lavede mange uprovokerede fejl i optakten i Rom. Og hvis Caroline topper sin indsats for noget tid siden mod netop Ivanovic, så er der bestemt chancer.

I en evt 4. runde er drawen åbnet lidt op med exit for Vaidisova i går - så her her venter sandsynligvis Alona Bondaenko eller Benesova.

Ellers kan det noteres, at Maria Sharapova står til en svær ottendelsfinale mod sandsynlige Safina, og lige så svær kvartfinale mod mulige Zvonareva eller Dementieva.

Jelena Jankovic har umiddelbart en okay lodtrækning, står til Venus i kvartfinalen. Dog er der et par testere i en evt. Cornet, Cibulkova el Radwanska matchup forinden.

Den bedste lodtrækning fik Serena Williams, der kan møde en mulig Wozniacki i en kvartfinale eller mere sandsynligt, Ana Ivanovic. Inden da er der ikke de store udfordringer.