Søndag går det løs med French Open 2016. Vær med i vores to gratis konkurrencer med en præmiepulje på 5.000 - sponsoreret af Unibet*.

Årets grussæson peaker næste uge, når Grand Slam-turneringen French Open står for døren.

I samarbejde med Unibet sørger BetXpert for lidt ekstra spænding til turneringen. 5.000 kroner er sat på højkant på to forskellige konkurrencer, som du kan deltage gratis i som bruger af BetXpert.

Gå til konkurrencerne via links i denne artikel - eller find dem lige under artiklerne på BetXperts forside.

Tips- og Fantasy-konkurrence

Ligesom med Australian Open i januar afvikler vi French Open 2016-konkurrencen som to adskilte konkurrencer:

Èn tips-konkurrence og en Fantasy-konkurrence. Der er nu ikke længere en samlet konkurrence, så det er helt op til jer brugere, om I vil lege med i den ene eller begge konkurrencer.

Unibet sponsorerer præmier for 5.000 kr., og vi har valgt at fordele præmiesummen ligeligt på hver af de to konkurrencer.

I tips-konkurrencen, hvor der altså er præmier for 2.500 kr. på højkant, skal du tippe på kampene fra French Open 2016. Hver dag finder du på konkurrence-siderne en oversigt over dagens kampe med odds fra Unibet. Under de 14 dage French Open varer, må du tippe de 10 af dagene - hvilke vælger du selv.

Du kan afgive dine første tips på turneringen fra søndag 22. maj.

Fantasy konkurrence

For at deltage i Fantasy/hold-konkurrencen skal du - senest søndag 22. maj kl. 11:00 (dansk tid) - registrere et "Fantasy hold" til French Open 2016, bestående af 9 ATP-spillere og 9 WTA-spillere. Alt efter hvor langt dine spillere når i turneringen, optjener de points til hold-konkurrencen.

Fantasy-konkurrencen er åben allerede nu. Frem til turneringsstarten kan du redigere i dit hold lige så mange gange som du vil.