Søndag aften skal Manchester United med Wayne Rooney i spidsen forsøge at tilføre Arsenal deres første nederlag i 50 kampe.

Arsenal vil selvfølgelig gøre deres til fortsat at være ubesejret, men hvis nogen kan bryde Arsenals stime på 49 kampe i Premier League uden nederlag, kunne det sagtens være Manchester United.

Hjemmeholdet, som er ubesejret i de to holds sidste fire indbyrdes kampe, kommer med et stjernespækket hold, og mon ikke nyerhvervelsen Wayne Rooney vil gøre sit for at stoppe Arsenals rekordserie.

Sportingbet er selvfølgelig ude med odds på kampen, hvor der er hele 20 matchspil at vælge imellem. For en sejr til Manchester United giver Sportingbet odds 2,50. Man skal lang tid tilbage for at finde et lignende odds for en hjemmesejr til United. Er hjemmeholdet i stand til at vinde kampen med mindst to mål, giver Sportingbet gode odds 4,50.

Går man efter de helt store odds, giver Sportingbet odds 41,00 for en 2-0 sejr til Manchester United med Wayne Rooney som første målscorer. Vinder United med 3-0 også med Rooney som første målscorer, giver Sportingbet hele odds 101,00.

Tror man på Arsenal-sejr på Old Trafford, giver Sportingbet odds 2,62 på udesejr. Vinder Arsenal med 1-0 og Thierry Henry bliver matchvinder betales hele 26 gange pengene igen.

Et andet interessant væddemål kunne være svenske Frederik Ljungberg som første målscorer. Her betaler Sportingbet odds 11,00.

Af andre spændende væddemål kan nævnes, at der gives odds 13,00 på portugiseren Cristiano Ronaldo som første målscorer. Ronaldo har spillet forrygende i de sidste par uger, specielt i landskampen mod Rusland, hvor han i 7-1 sejren scorede to gange.

Der er selvfølgelig en masse andre interessante væddemål til kampen Manchester United-Arsenal, som alle kan ses på Sportingbet.com.