Genopstandne Caroline Wozniacki er favorit i semifinalen fredag aften mod useedede Shuai Peng. Se oddsene, tjek BetXperts tip til kampen og haps et freebet hvis danskeren vinder US Open.


Fem år efter Wozniacki var i finalen ved US Open (mod stærke Kim Clijsters der vandt i to sæt) er danskeren snublende tæt på igen at stå i New York-tennisturneringen slutkamp. Efter på flot vis at have vundet over superstjernen Sharapova i kvartfinalen skal Wozniacki "bare" slå useedede Shuai Peng i semifinalen der går i gang kl 19.45 dansk tid.

Odds på kampen (se flere odds i Match Center):

Peng Wozniacki
3,80 1,30
Tipico
Betsafe

Spillemønster

Langt de fleste bookmaker-kunder forventer da også dansk sejr. Ifølge Unibet* har 95% af de danskere der har spillet på kampudfaldet, satset på Wozniacki.

Sådan har Unibets kunder spillet

Globalt Danmark
Wozniacki 87% 95%
Peng 13% 5%

Eksperttip: Tættere kamp end som så

Men er Peng nu også en walk-over? Ikke nødvendigvis, mener BetXperts tennismand Lars Baes der anbefaler at man sætter sine penge på Peng med et forspring på fem partier. 

Peng +5 partier: Odds 1,72 hos Tonybet

Wozniacki bør vinde, men det kan blive tæt. Peng har en anderledes kontrolleret offensiv end Sharapova og mange flere våben end Errani.
Se tippet og den dertilhørende analyse

Vinder Wozniacki US Open

Kan danskeren mon klare både den kinesiske hurdle OG derefter slå vinderen af den anden semifinale? Tjah, eftersom den anden semifinale rummer verdensetter Serena Williams (der slog Wozniaki i sidste måned), ser det ikke helt nemt ud. Williams møder upåagtede Makarova, og selv om en overraskelse ikke er umulig (bestemt ikke - se vores eksperttip til kampen), ligner amerikaneren en finalist.

Williams er da også favorit til at tage endnu en Grand Slam-turneringssejr (i givet fald nr 18 - nr 6 i New York). Men faktisk er der, blandt danske tippere, næsten lige så mange der satser på Wozniacki som US Open-vinder.

Vinder US Open: Unibets kunder

Globalt Danmark
Williams 62% 50%
Wozniacki 32% 47%
Makarova 3% 2%
Peng 3% 1%

Freebet hos NordicBet* hvis Wozniacki vinder US Open

Du kan få et 50 kroners freebet hvis Caroline vinder US Open og dermed lukker munden på kritikerne.


Sådan gør du

  • Sæt et bet for 100 kr eller mere på kvindernes semifinaler eller på finalen
  • Hvis Wozniacki vinder finalen, får du et freebet på 50 kr

Tilbuddets regler og vilkår hos NordicBet*

1. For at kunne modtage dit 50 kr. freebet, skal du spille mindst 100 kr. i et samlet væddemål (ikke en kombination af flere væddemål, der i alt giver 100 kr.) på enten kvindernes semifinaler eller finale ved US Open i tennis.
2. Der kan modtages et freebet pr. kunde, selvom en kunde spiller mere end et væddemål til 100 kr.
3. Dit freebet kan benyttes til at spille på lige det du har lyst til.
4. Dette tilbud gælder alle NordicBet* kunder fra Danmark.
5. Midler som benyttes til at indgå væddemål i forbindelse med denne promotion, skal være kundens egne penge, og må ikke være bonuspenge.
6. Generelle vilkår og betingelser er gældende.