Den danske tennisstjerne er i kvartfinalen i US Open, hvor flere af profilerne allerede har forladt turneringen. Kan hun vinde en Grand Slam?

Trods et stort tennistalent og mange år på den store scene, mangler der fortsat et trofæ hjemme på hylden hos Caroline Wozniacki. Trofæet, der beviser at man tilhører tenniseliten: en Grand Slam.

Med svingende præstationer og en raslen ned af verdensranglisten har det længe set ud som om, at et sådant trofæ var uden for Wozniackis rækkevidde, men nu har hun en chance, der ser større ud end længe.

Med en sejr over Maria Sharapova spillede danskeren sig nemlig i kvartfinalen ved US Open, hvor hun skal møde Sara Errani, der er 13. seedet. Går hun videre her venter enten kinesiske Shuai Peng eller schweiziske Belinda Bencic i semifinalen, og da begge er useedede ligner det en overkommelig vej til finalen for ‘Woz’.

Spørgsmålet er, om hun kan gå hele vejen? Den førsteseedede Serena Williams er stadig i turneringen og med en hjemmebanefordel oveni hatten, er hun storfavorit til sejren.

Vinder af WTA US Open 2014

Bedste odds Bookmaker
Serena Williams 1,73
Ladbrokes
Caroline Wozniacki 5,37
Betfair
Victoria Azarenka 11,90
Betfair
Eugenie Bouchard 20,00
Betfair
Shuai Peng 27,00
Betfair
Ekaterina Makarova 38,00
Betfair
Belinda Bencic 41,00
Unibet
Sara Errani 46,00
Unibet

Ekspert med odds 61 i sigte

BetXperts tennisekspert, Asger Hess-Olesen, fremlagde inden turneringens start et spil på at Wozniacki ville vinde US Open. Det blev belønnet med hele odds 61 hos Bet365*. Er du en af dem, der nåede med på vognen, kan det måske være en god idé at overveje at sælge spillet igen. Det diskuteres der i forumtråden her: http://www.betxpert.com/forum/spilforslag/vis/us-open-2014