Det er blevet tid til endnu en Superliga-runde, når FC Nordsjælland tager imod SønderjyskE i Farum fredag aften. Det betyder samtidig, også at bwin* er klar med deres ugentlige fredagstilbud på Superligaen.

Der kan være lagt op til en underholdende kamp, når FC Nordsjælland tager imod SønderjyskE fredag aften i Farum. Kasper Hjulmands tropper er offensivt mindede, og nordsjællænderne har scoret i samtlige kampe i denne sæson.

SønderjyskE har ligeledes haft godt gang i målscoringen i denne sæson, hvor sønderjyderne kun er gået fra banen én enkelt gang uden at score. Det kunne derfor ligne en målrig kamp, hvilket også kan ses på bookmakernes odds på netop dette.

Bwin* booster din gevinst med op til 250 kr., hvis begge hold scorer i Farum 

Hvad skal vi så bruge ovenstående oplysninger til? Det skal vi, fordi bwin* er ude med et fredagstilbud, hvor bookmakeren booster din gevinst med op til 250 kr., hvis netop begge hold kommer på tavlen i aftenens kamp, og du samtidigt selv vinder på dit væddemål på kampen

Sådan kan du få fat i den boostede gevinst:

  • Gå til bwin her.
  • Timeld dig kampagnen under Min Konto / Mine Kampagner.
  • Placer et prematch-væddemål på FC Nordsjælland - SønderjyskE for mindst 10 kroner.
  • Hvis begge hold scorer, så booster bwin* din nettogevinst med 25 procent op til 250 kroner som en bonus, hvis dit eget væddemål på kampen også går hjem. 
  • Gevinstbonussen skal omsættes 3 gange til mindst odds 1,70 indenfor 60 dage. 
  • Regler og vilkår gælder

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bwin* og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.