Vi venter på en spændende weekend der bl.a. byder på Hadets Kamp i London, topdyst i SAS Ligaen og forhåbentligt Caroline Wozniacki i semifinalen og finalen i Doha. Men mens vi venter, sker der skam også en del denne fredag.

Vi har tennistips fra Lars Baes (kl. 14:30 og 16), et fodboldtip fra den engelske League 2 ved Anders Jørgensen (kl. 20:45) - og vi har et Torben N. Sørensen-tip fra den bedste polske fodboldrække (kl. 20).

Her har Torben luret at Piast Gliwice er vældigt mandefaldsramt før hjemmekampen mod Lechia Gdansk.

Det kan varmt anbefales at læse analyserne og spilforslagene. En oversigt findes på forsiden af BetXpert.com eller her.

Weekendens store begivenheder
Som det nok er de fleste bekendt, er Caroline Wozniacki i disse dage med i den prestigiøse WTA Tour Championship, der spilles i Doha i Qatar. Her har den 19-årige polsk-dansker - trods en lårskade og krampe-problemer - vundet sine to første gruppekampe, og hvis hun i dag vinder over Jelena Jankovic, venter en plads i lørdagens semifinaler (finalen spilles søndag).

Lørdag spilles desuden HADETS KAMP i London, på Emirates Stadium, lokalopgøret mellem Arsenal og Tottenham Hotspur. Få klubber nærer så bitre følelser for hinanden som disse to - og de indbyrdes møder er som oftest vældigt intense. Denne gang er der endda også tale om et topopgør, eftersom holdene ligger henholdsvis nr 3 og 4 i Premier League. En analyse af kampen, evt inklusive et tip, er på vej her på siden.

Topopgør er der også i SAS Ligaen hvor nr 2, FC København, søndag drager til Vestjylland for at møde nr 3, Esbjerg. SAS-ekspert Kenneth Runge Andersen har udlagt et tip med en foreløbig analyse (der vil blive opdateret): her.