Efter en pokkers masse fodbold i midtugen, overtages scenen denne fredag af en række andre sportsgrene, nemlig golf, ishockey og tennis.

Hvad ketchersporten angår, gælder det Davis Cup - nationsturneringen for mænd, de højtbetalte tennis-egoisters chance for at kæmpe for et hold og for fædrelandets ære.

Eksperterne Jesper Røjskjær og Klaus Fuglgaard har fundet diverse fine fiduser, hvor især kampen Wawrinka-Murray (kl. 15) springer i øjnene. Murray er et stort britisk talent (dem er der ellers langt imellem), men får det sandsynligvis svært mod Wawrinka der er på hjemmebane i dobbelt forstand, fordi kampen spilles i Schweiz, og fordi den foregår på grus. Da tippet blev lagt ud, var oddset 1,91. Nu (kl 00:30) er det faldet til 1,83 - men der er stadig tale om et knaldgodt valuebet: http://www.betxpert.com/ekspert/tennis/

De øvrige tennis-tip har spilstop kl. 11 og 12:30.

Golf


Pudsigt nok er der også en slags Davis Cup-tilstand inden for golf i disse dage, hvor der spilles match mellem henholdsvis USA og Resten af Verden (minus Europa) og England/Irland og det europæiske kontinent.

Dagens golftip har spilstop i tidsrummet 11:35 til 12:35 og kan findes hér: http://www.betxpert.com/ekspert/golf/

Husk også at læse optakten til golf-matcherne: http://www.betxpert.com/artikel/golf-optakt-og-tip

Ishockey


En optakt er der også til dagens ishockey-kampe. Der er nemlig tale om intet mindre end starten på den nye sæson i Oddset Ligaen, den bedste danske række.

Optakten findes hér: http://www.betxpert.com/artikel/optakt-oddset-ligaen-2005-2006

Og Poul Nielsens analyser af dagens kampe (spilstop kl. 20) kan læses hér: http://www.betxpert.com/ekspert/dkhock/