UEFAs Week of Football fortsætter weekenden over. Fredag aften skal der afvikles 9 EM-kvalkampe fra tre forskellige puljer. Flere lande er gigantfavoritter - skal man måske spille imod favoritterne i aften? Hvor mener du, værdien skal findes?

Efter midtugens venskabskampe står der atter points på spil, når weekenden byder på UEFAs nye koncept med Week of Football og EM-kvalifikationskampe. Der skal i alt afvikles 26 kvalkampe fordelt med 9 kampe både fredag og lørdag, mens de sidste 8 kampe spilles søndag. Danmark er oversidder i gruppe I denne omgang og spiller i stedet testkamp mod Frankrig søndag aften, hvor der afvikles Albanien - Armenien samt Portugal - Serbien i Danmarks kvalifikationsgruppe.

Gruppe C

Makedonien - Hviderusland (Philip II Arena, Skopje) - kl.20:45

Inden aftenens tvekamp er Makedonien nr. 4 og Hviderusland nr. 5 i gruppen med hhv. 3 og 1 point for 4 kampe. Der er allerede et stort hul op til top 3, hvor Ukraine pt. er på tredjepladsen med 9 pts. Makedonien har skiftevis tabt og vundet i deres seneste 7 kampe på hjemmebane - og hvis det mønster fortsætter står de til sejr i aften. Hviderusland har ikke vundet i deres seneste 8 landskampe siden 2-0 sejren hjemme over Georgien i VM-kvalen i oktober 2012.

Ligeledes er udeholdet uden sejr i deres seneste 10 udekampe siden sensationen ude mod Frankrig i EM-kvalen i september 2010, hvor de vandt 1-0. På trods af det har bookmakerne givet Hviderusland favoritstemplet i aftenens kamp.

Makedonien Uafgjort Hviderusland
3,10 3,20 2,63
Bet365
Tipico
Bet365

 Slovakiet - Luxembourg  (Štadión MŠK Žilina, Zilina) - kl.20:45

Slovakiet har fået en forrygende start på kvalifikationen. Således er Slovakiet ét af blot 4 lande med lutter sejre så langt. De har slået begge forhåndsfavoritter Spanien (hjemme) og Ukraine (ude). 6 forskellige spillere har nettet for slovakerne, hvor Genoas midtbanespiller Kucka fører an med 3 mål. De slovakiske favoritter er ubesejrede i fem kampe i træk med 4 sejre og en enkelt uafgjort, mens Luxembourg er uden sejr i seneste 7 udekampe - og skal helt tilbage til 2008 for at finde seneste sejr på fremmed græs. Foruden uafgjort i premieren mod Hviderusland hjemme har Luxembourg tabt de resterende kampe med en målscore på -8. Det ligner en ny slovakisk sejr, som oddsene også antyder.

Slovakiet Uafgjort Luxembourg
1,14 10 26
Partybets
Bet365 Bet365

Spanien - Ukraine (Estadio Ramón Sánchez Pizjuán - Sevilla) - kl.20:45

Spanien og Ukraine ligger side og side i gruppen. Begge har tabt til Slovakiet. Spanien er ubesejrede på hjemmebane i 29 kampe - helt tilbage til 1-0 nederlaget til Grækenland i EM-kvalen i juni 2003. Ukraine har dog også vist tænder og har vundet de seneste 3 kvalkampe i gruppen uden at indkassere mål efter nederlaget i første kamp til Slovakiet. Begge landes klubhold har haft stor succes i Europa, hvor de stadig er repræsenteret. Spanien må til opgøret undvære Chelsea-angriberen Diego Costa. Det ligner på forhånd aftenens bedste kamp.

Se i øvrigt infoanalyse på kampen her.

Spanien Uafgjort Ukraine
1,35 5,50 11
Sportingbet
Bet365 Partybets

Gruppe E

England - Litauen (Wembley Stadium - London) - kl.20:45

England har fået en perfekt start på kvalifikationen med lutter sejre. På trods af stor udskiftning i defensiven de senere år har England blot lukket 1 mål ind i de 4 kampe. De to hold har aldrig mødt hinanden på seniorniveau, men England går ind til kampen på et udsolgt Wembley som kæmpefavoritter på trods af en håndfuld afbud pga. skader. Således har Litauen blot slået de to bundhold Estland og miniputterne San Marino så langt, mens de fik ørerne i maskinen mod Schweiz ude, hvor de tabte med hele 4-0 efter en pausestilling på 0-0. Litauen bør være en formsag for Roy Hodgsons tropper.

Se i øvrigt infoanalyse på kampen her.

England Uafgjort Litauen
1,13 10 34
Partybets Bet365 Sportingbet

Slovenien - San Marino  (ŠRC Stožice - Ljubljana) - kl.20:45

Slovenien har fået en hæderlig start på EM-kvalen, som blandt andet har kastet en sejr over Schweiz af sig. De har vist fine takter på hjemmebane, hvor de har vundet 3 kampe i træk med clean sheet til følge. San Marino er definitionen på en miniput. San Marino er således uden sejre i 116 kampe og deres bedste resultat i EM-kvalen i 60 forsøg er faktisk deres remis mod Estland i seneste forsøg. San Marino har historisk set blot scoret én gang på udebane i EM-kvalen og det var helt tilbage i 1994 - siden er de gået målløse fra banen 23 gange på fremmed græs. Det ligner en ny lussing til San Marino mod Slovenien, der kan booste deres målscore på en billig baggrund i aften.

Slovenien Uafgjort San Marino
1,03 26 51
Partybets Bet365 Bet365

Schweiz - Estland  (Swissporarena - Lucerne) - kl.20:45

Schweiz har fået deres kvalifikation på ret kurs igen efter at have startet med nederlag til Slovakiet (ude) og England (hjemme). Siden er det blevet til 2 x 4-0 pligtsejre over San Marino samt Estlands naboer Litauen. Schweiz med det multietniske landshold har taget syvmileskridt de seneste år med en stor talentmasse, og de er også kæmpefavoritter hjemme mod Estland, der ikke har scoret i de 3 seneste EM-kvalkampe efter premieresejren hjemme mod Slovenien med 1-0. Estland skrev negativ historie, da de senest spillede 0-0 mod San Marino og derved sørgede for San Marinos bedste resultat i EM-kvalen nogensinde.

Schweiz Uafgjort Estland
1,22 7 19
Bet365 Bet365 Sportingbet

Gruppe G

 Liechtenstein - Østrig (Rheinpark - Vaduz) - kl.20.45

Liechtenstein er igang med et af landets bedste kvalifikationer nogensinde. De har således allerede 4 points på tavlen efter 4 kampe. De lykkedes med en remis mod Montenegro før de tog fusen på Moldova med en 1-0 sejr ude. De viser god form på hjemmebane, hvor de har 3 uafgjorte kampe i deres seneste 4 kampe - efter et knebent 2-1 nederlag i en venskabskamp mod Schweiz i 2011. Østrig har sat sig solidt på tronen i gruppe G og har et forspring på hhv. 4 og 5 points til de hårdeste konkurrenter Sverige og Rusland. Den gamle kending af dansk fodbold Okotie har ageret matchvinder i 1-0 sejrene mod både Rusland og Montenegro hjemme - men han er ikke med i aften.

Liechtenstein Uafgjort Østrig
21 7 1,16
Sportingbet Bet365 Bet365

 Moldova - Sverige (Stadionul Zimbru - Chisinau) - kl.20:45

I fem forsøg er det ikke lykkes Moldova at undgå nederlag mod Sverige. Kampene er dog blevet tættere med tiden og de slap med 2-1 nederlag i en venskabskamp i Abu Dhabi sidste år. De to hold var også i gruppe sammen i EM-kvalen 2012, hvor Sverige vandt 2-1 på hjemmebane og 4-1 på udebane. Moldova indtager rollen som agterlanterne i gruppe G og det var en bet, at de tabte hjemmekampen mod Liechtenstein i sidste kamp. Zlatan & Co. har endnu ikke tabt i gruppen, men har til gengæld også måtte nøjes med pointdeling i 3 af 4 kampe. Svenskerne bør dog sejre mod Moldova, der blot har sejret 2 gange i seneste 11 hjemmekampe - begge gange mod upåagtede San Marino. Moldova har dog scoret i de seneste 3 kampe mod Sverige.

Moldova Uafgjort Sverige
9 4,50 1,44
Bet365
NordicBet
Partybets

 Montenegro - Rusland   (Gradski Stadion Podgorica - Podgorica) - kl.20:45

Montenegro og Rusland ligger side om side med 5 points hver for 4 kampe. Jvf. bookmakernes odds er det også et af de tætteste opgør i aften. Montenegro pligtsejrede hjemme mod Moldova i første kamp, som er holdets eneste hjemmesejr i de seneste 5 forsøg, men har ikke smagt sejrens sødme siden. Det er samme fortælling om Rusland, der også lagde ud med en sejr, men siden har to uafgjorte kampe samt et nederlag på kappen. Rusland er i en mindre målkrise og foruden 4-0 sejren mod miniputterne Liechtenstein lykkedes det ikke russerne at nette mere end én gang pr. kamp i 2014. Det er et vitalt opgør, hvor taberen vil miste afgørende terræn ift. Frankrig 2016.

Montenegro Uafgjort Rusland
4 3,30 2,10
Bet365
Tipico
Partybets