Sponsoreret indhold fra NordicBet

Ovenpå storsejren over Brasilien er 64 procent af indskuddene hos NordicBet* nu lagt på Frankrig som vinder af håndbold-VM. Oddset er sunket fra 2,00 til 1,85.

Værterne fra Frankrig åbnede VM ved at spille Brasilien baglæns ud af hallen. Dermed lever de foreløbig op til den store favoritværdighed, de er blevet tildelt hos både bookmakere og eksperter.

Og den overbevisende franske præstation kan i den grad mærkes hos NordicBet*. Efter udraderingen af Brasilien er oddset på fransk VM-sejr sunket fra 2,00 til 1,85. Ikke mindre end 64 procent af indskuddene fra NordicBets kunder i Danmark, Norge og Sverige er lagt på franskmændene.

”Man må sige, at franskmændene levede op til favoritværdigheden. De spillede rigtig stærkt, og det har helt klart overbevist mange af vores kunder om, at de også løber med titlen. På den måde kan det blive en dyr oplevelse for os, hvis Frankrig vinder. Men i mine øjne er det også et klassisk eksempel på, at folk overreagerer. Det er tidligt i turneringen, og der venter hårdere modstand end Brasilien”, siger NordicBets pressechef Thomas Holm.

Kigger man isoleret på de danske spillemønstre, er troen på Frankrig mere beskeden.  Her tegner franskmændene sig blot for 25 procent af indskuddene, mens hele 56 procent er lagt på dansk VM-sejr.

Hvilket holder vinder håndbold-VM?

Frankrig                       1.85

Danmark                      5.50

Spanien                       7.50

Tyskland                      8.50

Kroatien                       10.00

Qatar                           29.00

Sverige                        29.00

Ungarn                         29.00

Norge                           35.00

Slovenien                     40.00

Polen                           45.00

Rusland                       75.00

Find spillet på www.nordicbet*.dk under Hånbold – International – VM – Specials