Da Thierry Henry sidste onsdag tog bolden med hånden og lagde op til den franske udligning til 1-1 i VM-kvalifikationskampen mod Irland, var det ikke alle der tog sig til hovedet.

Således havde OddsXpert-deltager "Biilsen" sit på det tørre. Han havde spillet på irsk sejr i ordinær kamp, til flotte odds 7,25. Og da Henry jo først satte sit fingeraftryk i den forlængede spilletid, gik tippet hjem.

Det saftige odds, sammenlagt med andre godbidder såsom lørdagens Sunderland-hjemmesejr over Arsenal til odds 5,25, sendte Biilsen op på konkurrencens førsteplads i uge 47. En samlet pointsum på 14,2 var rigeligt til at distancere de øvrige deltagere.

Førstepræmien består i 700 kr der indsættes på en konto hos Sportingbet (konkurrencens sponsor).

På andenpladsen kom "wingback" (11,7 point) der belønnes med 300 kr.

Vinderne kontaktes af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det 
 
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.