"Jag känner en bot, hon heter Anna, Anna heter hon..."

Hvis man har hørt denne svenske dance-sang til ende - hvis man ikke forinden er faldet om med fråde om munden - så ved man, at den ufølsomme robot viser sig at være en rigtig pige, et menneske af kød og blod.

Denne pointe har vi i anledning af julen, hjerternes tid, valgt at tage til os i BetXperts forum. Indtil nu har det eneste man har kunne se af en anden bruger, været vedkommendes navn og antal indlæg. Men nu har vi føjet en dimension mere til.

Ved siden af navnet på indlægsskribenten er der nu en knap der åbner et profil-vindue hvor man kan læse forskellige detaljer om personen. Man kan se en liste over vedkommendes seneste indlæg. Man kan se, hvilken by han/hun kommer fra, hvor længe han/hun har været medlem af forum, hvilke bookies og hvilke sportsgrene han/hun foretrækker...

Hvis vedkommende altså har udfyldt disse felter i sin profil. Og det opfordrer vi naturligvis alle til at gøre.

Gå ind i http://www.betxpert.com/user/default.asp

Log ind.

Tryk på "Rediger profil"

Anmeld indlæg: giv moderator en hjælpende hånd!
Selvom man nogle gange kan komme i tvivl, så er forum-moderatorer OGSÅ blot mennesker... Der nogle gange ikke sidder foran skærmen. Derfor har vi lavet en funktion i forum, hvor man som forumbruger kan give moderatorerne en hjælpende hånd.

Vores forum er efterhånden blevet meget velbesøgt, og debatten foregår - heldigvis - for de fleste debatters vedkommende i god ro og orden. Dog kan gemytterne nu og da komme i kog, og med over 500 daglige indlæg på de travle dage, kan det til tider være sin sag at være moderator for vores forum.

Vi vil gerne blive bedre til at bevare og støtte den gode debat i forum, men opdager sjældent alt med det samme. Derfor vil alle aktuelle indlæg (indlæg op til 2 dage gamle) fremover være udstyret med et link, hvor man som menig forum-bruger kan give os en hjælpende hånd til at opdage uoverensstemmelser. Ved at klikke på linket "Anmeld indlæg" i et givet indlæg, og følge anvisningerne, kan man rette vores opmærksomhed mod det givne indlæg.

Hvornår bør man som forumbruger så anmelde et indlæg? Hvis man ser at det ikke overholder retningslinierne for forum. F.eks. hvis det er placeret i et forkert rum (Spilforslag der skulle have været i Diverse), eller hvis indlægget er irrelevant af den ene eller anden grund. Så er det en god ide at bruge anmeld-funktionen, fremfor selv at lave et indlæg.

"Anmeld indlæg"-funktionen er oprettet på forsøgsbasis, og vi håber at denne nye funktion bliver brugt som den er tiltænkt; med omtanke.