Heste kan bruges til mange ting. Lim fx. Men væddeløb er skam også en fremragende heste-beskæftigelse; især hvis man kan vinde i omegnen af 50 millioner danske kroner på det...

Det kan man på lørdag, når der køres V75-travløb på Mantorp-banen i Sverige. Gevinstpuljen er så svulmende stor, fordi der i sidste uges V75 var så mange favoritsejre og dermed så mange præmievindere, at præmierne ikke oversteg minimumsbeløbet. Derfor blev 26 millioner kroner videreført til denne uges pulje.

Det har skabt guldfeber-stemning i Sverige - og såmænd også i Danmark. Det har endda bredt sig til BetXperts forum, hvor et par foretagsomme trav-kendere har taget initiativ til en fælles V75-kupon. Alle kan deltage, og man bestemmer selv sit indskud.

Jo flere, jo bedre

I V75-spillet gælder det om at finde vinderen i 7 løb. Kuponens pris afhænger af, hvor mange garderinger, man har - altså, hvor mange heste, man krydser af i hvert løb. Antallet ganges med rækkeprisen på 0,50 kr.

Så jo flere der skyder penge ind i en fælleskupon, jo flere garderinger kan man sætte, og jo større chance er der for at få del i de mange millioner.

Initiativtagerne til fælleskuponen er 2 folk med stor kærlighed og kendskab til travsport: BetXperts travekspert Alex Christensen og Tonic, den gode, gamle forum-kending (og i øvrigt også tidligere travekspert her på siden).

"Vi kan ikke give garanti for gevinst, men du får mulighed for at deltage i spillet om de mange millioner," siger Alex Christensen.

Tonic og Alex stod også for en fælleskupon i sidste uge. Her blev det desværre ikke til gevinst. Men nu skal det være!

SÅDAN DELTAGER DU:

* Indbetal dit indskud til følgende konto:
Reg.nr. 9258
Konto 2815617617

* Send en mail til [email protected] med følgende oplysninger: navn og indskud

* Beløbet SKAL være på kontoen fredag den 11. marts kl. 16:00 (dvs, indbetalingen skal foretages senest torsdag kl. 21)

Læs også denne forumtråd: http://www.betxpert.com/forum/display.asp?threadID=12199&ForumID=1#22

Lørdags-chat om kupon

Alex og Tonic har sidste ord mht hvilke heste der skal krydses af, men de ser meget gerne, at man kommer med forslag. Enten i forum, i ovennævnte tråd, eller på lørdag kl. 10-12, hvor de i BetXperts chat vil diskutere fælleskuponens udformning. Til stede i chatten vil også være Asger Hansen, BetXperts anden travekspert. Chatten kan findes hér: www.betxpert.com/chat/

Forslag er altså meget velkomne, men det gør ingenting, hvis man ikke har det store kendskab til trav og heste. Man kan sagtens være med i fælleskuponen alligevel. Som Steinmejer formulerede det i forum i sidste uge: "Min personlige viden om heste er at det er et dyr med 4 ben, et hoved og en stor røv..."

Travløb ER i øvrigt et virkelig fascinerende fænomen. Mantorp er måske nok lidt langt væk, men vi kan kun opfordre til at tage et smut på den lokale travbane, næste gang der er løb. Man bliver lynhurtigt fanget af stemningen og spændingen.