bwin* har igen åbnet for en ny omgang af deres Predictor, hvor du denne weekend skal forudsige minuttet for det første mål i Brighton – Newcastle og Leverkusen – HSV. Det er gratis at være med og denne uge er der hele 1,5 millioner kroner i præmie.

bwin* har endnu engang åbnet for deres populære Predictor-konkurrence, hvor der denne uge er jackpot-weekend. I denne weekend skal du forudsige minuttet for første scoring i Brighton – Newcastle og Leverkusen HSV, som begge spilles søndag.

Denne uge er dog lidt speciel for Predictor-kampagnen, da kampen mellem Chelsea og Arsenal sluttede 0-0 i sidste uge. Det betyder, at der ingen vindere var i sidste weekend, og derfor er præmiepuljen fra sidste weekend rykket med over til denne weekend.

Det betyder, at der for første gang er hele 1,5 millioner. kroner i præmiepuljen til denne weekend i stedet for de sædvanlige 750.000 kroner. Og det er helt gratis at være med.

Sådan deltager du i bwins Predictor:

  • Gå til bwin her.
  • Brug dit gratis gæt. Dette vil fungere som tilmelding til denne Predictor og alle fremtidige Predictor-kampagner.
  • Gæt det rigtige minut af det første mål i én samlet forudsigelse af de to udvalgte kampe.
  • For hver 75 kr. du omsætter på Sport til min. odds 1,70 modtager du et ekstra gæt. Du kan tjene op til 25 gæt hver dag. Alle væddemål skal placeres og afgøres i kampagneperioden, for at være gældende og du modtager dine gæt dagen efter, at dit væddemål er afgjort.
  • Hvis dit gæt er rigtigt, så kan du vinde en præmie på op til 1.500.000 kr. i kontanter.
  • Bemærk, at for hvert væddemål der bliver placeret og afgjort på kampdagen for bwins Predictor, vil du akkumulere gæt, der kan bruges i næste uges Predictor.
  • Regler og vilkår gælder.

OBS: Nogle kunder kan være stærkt limiterede hos bwin* og derfor ikke have muligheden for at benytte tilbuddet.