Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Cristiano Ronaldo gjorde det 12. september i år, og Robert Lewandowski tirsdag aften - scorede imponerende fem mål i én og samme kamp. At Robert Lewandowski gjorde det på bare ni minutter for Bayern München imod Wolfsburg sætter blot polakkens formidable præstation endnu mere i relief.

Fem scoringer i én kamp er trods alt ikke hverdagskost for det europæiske fodboldpublikum. Men Danske Spil* har på baggrund af de seneste mål-massakrer fra topangribere som Ronaldo, Lewandowski og Messi vurderet, om udvalgte angribere i europæisk fodbold får målnettet til at blafre mindst fem gange i én og samme kamp resten af året.

- Cristiano Ronaldo har vi som favorit til at score minimum fem mål i samme kampe enten i La Liga eller Champions League, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Det er trods alt et særsyn i europæisk topfodbold, at en spiller bliver femmålsskytte, men i tilfældet Cristiano Ronaldo kan man aldrig vide sig sikker. Portugiseren har scoret vanvittige 499 gange i karrieren og på det seneste otte mål i de sidste to kampe.

Med Ronaldos frisparks- og straffesparksevner in mente, så er det absolut muligt, at han igen scorer fem mål i år i samme kamp, fortæller Peter Emmike.

Cristiano Ronaldo 4-dobler indsatsen på Oddset, hvis han igen høvler mindst fem mål i modstandernes net resten af 2015. Lionel Messi har fra sæsonstarten holdt lidt igen med målscoringen sammenlignet med tidligere år. Messi er dog stadig dødsensfarlig for ethvert forsvar og giver odds 6,50 for en lignede bedrift i år.

Gentager Robert Lewandowski sin femmålsscoring fra Wolfsburg-kampen 15-dobles indsatsen på Oddset, mens altid farlige Zlatan Ibrahimovic kan spilles til odds 22,00. Skulle de danske Superliga-angribere gøre deres europæiske kollegaer kunsten efter, er

Andreas Cornelius favorit i odds 60,00.

Går stjerneangriberne mål-amok i resten af 2015? Spil med her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/outright