Den første konkurrence-kupon i vores Premier League Xpert konkurrence blev afviklet i midtugen, og de første vindere er dermed fundet. Og med fuldt program i Premier League i weekenden, skal den 2. kupon indtages inden kickoff i den første kamp lørdag kl. 13:45.

På en kupon blottet for de helt vilde overraskelser - måske bortset fra Liverpools nederlag til West Ham - var der tæt løb i toppen af stillingen for den første konkurrence-kupon, men én deltager skilte sig suverænt ud. Brugeren Jarl formåede nemlig at få fuldt udbytte med 9 rigtige ud af 9, og løber derfor med rundens 1. præmie, 500 kr. indsat på hans konto hos præmie-sponsor Ladbrokes.

I konkurrencen er det de enkelte single-odds der tælles med, men man tør næsten kun drømme om hvis Jarl i det virkelige liv spillede alle 9 kampe "lige på", hvilket havde givet et samlet odds på 1139...

På de efterfølgende pladser fulgte Bimseboy og Jardemyr, som hver især missede blot én af de 9 kampe. For 2. og 3. pladsen får Bimseboy og Jardemyr hhv. 300 kr. og 150 kr. indsat på deres Ladbrokes konto.

I den samlede konkurrence-stilling har Jarl med sine 9 fuldtræffere lagt sig komfortabelt i front i kampen om en rejse for 2 til London og billetter til Arsenal-Middlesboro midt i marts.

Om Jarl også ligger dér efter weekendens kampe vil vise sig - med 3 kuponer tilbage er intet afgjort endnu, og med lidt held er det stadig muligt at komme ind i kampen om konkurrencens 1. præmie selvom man evt. missede den første kupon.

Deltag i konkurrencen på http://www.betxpert.com/competitions/prem08