For femte gang præsenterer verdens største spilleselskab, Ladbrokes den storstillede Tv-transmitterede pokerturnering, Poker Million V med en præmiepulje på $4.120,000.

Og kvalifikationen til en af de i alt 72 eftertragtede finalepladser på TV skærmen er allerede skudt i gang på Europas største online pokerrum, www.ladbrokespoker.com.

Sidste år nåede hele 5 danskere frem til en af de 72 pladser på TV, deriblandt Martin Wendt og Morten ”Pokergirl” Erlandsen, og allerede søndag aften kvalificerede den første dansker sig til dette års TV finale. Peter Eastgate fra Odense med aliasnavnet Peter4002 sikrede sig pladsen ved at blive blandt de 2 bedste i søndagens ugefinale.

Med rekordbeløbet på $4.120,000 I garanteret præmiepenge hvoraf $1,000,000 er lagt oveni i præmiepuljen af Ladbrokes gør denne præmiepulje til den største i europæisk pokerhistorie.

Ladbrokes Poker Million er simpelthen årets pokerturnering og præmiepuljen er et klart udtryk for pokerens fortsat eskalerende popularitet.

Al kvalifikation foregår på Ladbrokespoker.com, som tilbyder et kæmpe udvalg af daglige turneringer der alle ender op I ugefinaler om søndagen. Nummer 1 og 2 i søndagens ugefinale sikrer sig en af de i alt 72 pladser I den TV transmitterede del af Poker Million. Samtidig vil nr. 1 og 2 også få del i den garanterede præmiepulje på $105,000 i ugefinalerne.

Forsvarende Poker Million mester, britiske Tony Jones der sidste år kvalificerede sig til TV finalen via en freeroll og chokerede hele pokerverdenen ved at vinde det hele og dermed kunne sætte 1 million dollars ind på sin bankkonto udtaler “Ladbrokes Poker Million turneringen var en uforglemmelig rejse som ændrede mit liv. Siden jeg vandt, har jeg sagt mit job op som lagerarbejder, rejst rundt i Caribien og glæder mig nu til at skulle være med i dette års turnering igen”.

Tony Jones vandt sidste år foran den anden store overraskelse, den britiske sportsvært Helen Chamberlain og danske Martin Wendt der blev en flot 3’er selvom han ellers førte indtil langt hen i spillet.

Richardt Funch, Ladbrokes danske manager udtaler “Ladbrokes Poker Million er turneringen alle pokerspillere vil være med i, og på baggrund af Martin Wendts flotte tredje plads sidste år håber jeg da personligt, at vi ser en dansker løbe med den ultimative sejr i år””

Man kan naturligvis også kvalificere sig via en række freerolls (gratisturneringer) som giver chancen for at ryge helt til tops uden at det koster en krone. Sidste års mester, Tony Jones startede sit Poker Million eventyr ved at kvalificere sig via en freeroll med over 10.000 deltagere. Og han endte altså med at gå hele vejen og blive mangemillionær.

De indledende 12 heats af Poker Million V finalen vil blive vist på Sky Sports og formentlig også på en dansk TV kanal i løbet af sommeren og det afgørende finalbord med de sidste 6 spillere transmitteres direkte d. 15. december. Sidste år kunne de danske seere følge med i Poker Million på Kanal 5.

Mere info om Ladbrokes Poker Million kan findes på Ladbrokes' hjemmeside.