Det MTG-ejede, internationale bettingfirma Bet24 meddelte i går, at man har ansat Carl Eliasson som ny markeds- og pr-chef. Carl Eliasson kommer seneste fra det Londonbaserede Shared Value.

”Vi satser aktivt på at styrke og forbedre vore udbud til Bet24’s kunder på samtlige markeder, og Carl er en vigtig brik i den satsning. Bet24 skal blive et førende bettingfirma ved at belønne loyale kunder, gennemføre nytænkende idéer og agere hurtigere end vore konkurrenter.

Vi kommer til at arbejde endnu mere aktivt for at udnytte de synergier, som kan opnås via MTG. MTG – hvis fantastiske sportsrettigheder blandt andet omfatter Formel 1, fodbold på internationalt topniveau og ishockey-VM – sender i flere end 20 europæiske lande.

De mange sportsudsendelser gør det muligt for vore kunder at tage del i vort store udbud af live-odds, samtidig med at det tillader os at nå den rette målgruppe på det rette tidspunkt,” siger Holger Kristiansen, grundlægger og bestyrelsesmedlem i Bet24.

Bet24 blev grundlagt i 2001 og udbyder spil på 16 forskellige sprog via www.bet24.com. Bet24 tilbyder sine kunder odds på såvel internationale, nationale som lokale sportsbegivenheder, alt fra UEFA Champions League via VM i dart til Greyhound Racing. Bet24 tilbyder desuden et stort udbud af liveodds og poker- og casinospil. Selskabet har aktive medlemmer i mere end 70 lande på verdensplan, med hovedparten af kunderne i Norden. Nettoomsætningen for Bet24 mere end fordobledes til 226 (103) millioner svenske kroner i de første seks månederi 2006.