Sponsoreret indhold fra Betsafe

I denne uge kom det frem, at en investorgruppe arbejder på at få et Formel 1-grand prix til Herning. Betsafe mener dog, at motorfans skal slå koldt vand i blodet. Racerløb på heden har lange udsigter, lyder det fra bookmakeren.

Herning har været vært for EM i kvindehåndbold, U21-EM i fodbold og Giro d'Italia. Nu er byens næste mål at lægge asfalt til et Formel 1-grand prix. Tidligere videnskabsminister Helge Sander står i spidsen for en investorgruppe, der skal gøre projektet til virkelighed. Betsafe mener dog ikke, projektet er realistisk og betaler pengene 10,00 gange igen, hvis Formel 1-cirkusset har været forbi Danmark inden 1. januar 2020.

"Folk i Herning har tidligere har vist, at de ikke er bange for at bide skeer med de store. Men Formel 1 virker trods alt som en lidt for stor mundfuld. Et grand prix koster et trecifret millionbeløb, og byen mangler både en Formel 1-bane og overnatningspladser til de godt 100.000 mennesker, som begivenheden tiltrækker. Med mindre Helge Sander og co. trækker en gevaldig kanin op af hatten, så kan vi ikke se Kevin Magnussen køre på hjemmebane foreløbig", siger Betsafes oddssætter Thomas Holm.

Der har også været rygter fremme om, at Roskilde kunne være en mulig destination for Formel 1-karavanen. Kevin Magnussen er opvokset i Roskilde, men domkirkebyen vil stå over for de samme udfordringer som Herning med at få skabt en bane, der kan håndtere de mange hestekræfter.


Kommer Danmark til at være vært for et Formel 1-grand prix inden 1. januar 2020?

Nej 1,03
Ja 10,00