OddsXpert-konkurrencen uge 49: Førstepræmien på 700 kr gik til en deltager der ikke lod sig bremse af en heftig vinter-snue...

I forrige uge var de to præmievindere i OddsXpert-konkurrencen dopingpåvirkede af henholdsvis bjørnekræfter og naturmedicin. Det sidste skulle denne omgangs førstepræmievinder måske også overveje.

Ikke for at blive bedre til at tippe - for det går åbenlyst ganske fint - men for at få bugt med en snue der er så heftig at den har gjort ham til en snøvlet staver...

Spøg til side. Førstepladsen i OddsXpert-konkurrencens uge 49 blev "chriztianhen" med 15,6 point. Blandt hans fuldtræffere var odds 9,0 for tirsdagens handicap-krydset (0-5) i Danmark-Serbien (kampen endte 25-20, og dermed "25-25"). Men han sluttede desuden ugen af med fire pletskud i træk, herunder søndagens kryds i Tottenham-Chelsea (1-1) til odds 3,2.

Nok til at tage førstepladsen, 1,4 point foran nr 2. Så snue eller ej, "chriztianhen" belønnes med en præmie på 700 kr der indsættes på en Sportingbet-konto.

 

Nr 2 blev "lars_duwander" med 14,2 point. Han kan trøste sig med ugens andenpræmie, på 300 kr.

De 365 øvrige deltagere i uge 49 må prøve igen i denne uge.

Præmievindere, uge 49

Nr 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): chriztianhen, 15,6 point

Nr 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): lars_duwander, 14,2 point

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.