OddsXpert-konkurrencen uge 48: Førstepræmien på 700 kr gik til en deltager der viste at bjørnekræfter er mægtigere end naturmedicin..

Det startede skidt, med et misset mandagstip. Men derefter så "Mr.Bears" sig ikke tilbage; han ramte plet med seks tips i træk (søndag krydset i Silkeborg-Brøndby til odds 3,4 - og dermed blev han i sidste ende en sikker vinder af OddsXpert-konkurrencen i uge 48.

"Mr.Bears" fik i alt 10,10 point. Han belønnes med en præmie på 700 kr der indsættes på en Sportingbet-konto.

 

Nr 2 blev "Ginkgo" med 9,05 point. Og dermed måtte naturmedicin altså bøje sig for bjørnekræfter... Deltageren med navn efter et træ hvis blade menes at styrke hukommelsen, kan dog trøste sig med ugens andenpræmie, på 300 kr.

De 383 øvrige deltagere i uge 48 må prøve igen i denne uge.

Præmievindere, uge 48

Nr 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Mr.Bears, 10,10 point

Nr 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): Ginkgo, 9,05 point

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.