TV3-kanalerne klar til stort forår på sportsfronten.

 

TV3, TV3+, TV3+ HD, TV3 PULS og Viasat 3D præsenterer nemlig sportsoplevelserne i foråret 2011 og har sport i absolut topklasse med både EM-kvalifikationslandskamp i fodbold mod Norge, Superligaen og FCK i Champions League, Formel 1, MotoGP, NFL og meget mere.

Fodbold fra Superligaen

 

TV3+ sender hver søndag rundens mest interessante kamp. "Match of the week"-udsendelsen begynder allerede klokken 16.00 med optakt. Den styres med kyndig hånd af den tidligere landsholdsspiller Kenneth Perez, og han flankeres af eksperterne Peter Kjær og Per Frimann. De behandler aktuelle emner, varmer op til kampen klokken 18.00 og følger naturligvis med i de øvrige kampe med live-reportager fra landets stadions.

Efter kampen byder Camilla Martin og Peter Palshøj seerne indenfor i Onside-studiet, hvor de i to timer forkæler seerne med mål, interviews, features, reportager og nyheder fra både Superligaen og udenlandsk fodbold. Heriblandt Premier League, som vi viser alle mål fra og får Jan Mølbys ekspertkommentarer til.

FCK i Champions League på TV3+, TV3+ HD og Viasat 3D

 

Verdensstjerner som Drogba, Anelka, Terry og Cech venter forude for de danske mestre FC København og ikke mindst alle os andre, der kan se kampen på TV3+, TV3+ HD og som noget nyt Viasat 3D. Tirsdag den 22. februar er datoen for braget i Parken, mens returopgøret spilles i London tre uger senere.

Men det er naturligvis ikke blot FC Københavns kampe, som TV3+ følger i turneringen. TV3+ er med hele vejen og viser de to bedste kampe henholdsvis tirsdag og onsdag i hver spillerunde, samt begge semifinaler og finalen, der i år spilles på Wembley lørdag den 28. maj.

Peter Schmeichel, Brian Laudrup og Preben Elkjær er de faste værter, der på sidelinjen og i kommentatorboksen har Luna Christofi, Jan Mølby, Carsten Werge, Peter Kjær, Per Frimann og Niels Harild.

UEFA Europa League på TV3 PULS

 

Selvom OB blev sendt ud med fynd og klem i efterårets gruppespil, er der stadig danskere tilbage i Europa League-turneringen. Således kan seerne glæde sig til at kunne følge Christian Eriksen i Ajax Amsterdam, der i 1/16-finalerne skal spille mod Anderlecht, og Christian Poulsen og Daniel Agger i Liverpool, som skal vinde over Sparta Prag for at gå videre.

TV3 PULS sender to kampe fra hver runde, samt begge semifinaler og finalen, der spilles den 18. maj i Dublin, Irland.

Mere Formel 1

 

Formel 1-cirkusset udvider kalenderen med ekstra løb i 2011. Årets Formel 1-sæson er nemlig fordelt på 20 grand prixer og er dermed den mest omfattende sæson nogensinde. Til kalenderen i år er der tilføjet det indiske grand prix, som bliver kørt i oktober i New Delhi.

Peter Palshøj og hans vinderteam af danske motorsportskoryfæer som Tom Kristensen, John Nielsen, Thorkild Thyrring og Nicolas Kiesa guider seerne i den grundige, halvanden time lange optakt til hvert grand prix. Forinden har samtlige træninger og kvalifikationer været vist direkte på TV3 PULS.

MotoGP

 

TV3 PULS dækker på ny årets sæson, og seerne guides kompetent igennem af Aslak Vind og Danmarks bedste roadracing-kører Robbin Harms, samt diverse gæstekommentatorer.

TV3 PULS er med til alle sæsonens løb, der køres så forskellige steder som Qatar, Tjekkiet og Portugal. Sæsonen tæller 18 løb, og det skal blive spændende at følge, om den spanske Yamaha-kører Jorge Lorenzo kan forsvare sit mesterskab fra 2010.

Finale i NFL

 

Den amerikanske NFL-sæson kulminerer med Super Bowl. Og TV3+ er naturligvis med fra aften til tidlig morgen, når finalen traditionen tro spilles den første søndag i februar. Der er dermed garanti for fest, farver, action, popcorn, øl, spareribs og meget, meget mere, når TV3+ sender Super Bowl XLV. Jens Arnborg, Henrik Levysohn og Tommy Kjærsgaard er alle på plads på Cowboys Stadium i Dallas – et af verdens mest imponerende sportsanlæg. Den amerikanske popgruppe Black Eyed Peas er udpeget til at være hovedaktører i dette års "halftime show".

Kilde: digitalt.tv