Tyske Tipico - med den danske spillicens - har indgået et 2-årigt samarbejde med DBU til en værdi af 900.000 euro. Det markeres bl.a. ved at lægge spil-vouchers ud på samtlige sæder i Parken til kvalifikationskampen mod Serbien.

Bookmakeren Tipico, der blandt andet er kendt for reklamerne med Peter Schmeichel og Oliver Kahn, har indgået en partneraftale med Dansk Boldspil Union. Aftalens værdi lyder ifølge Tipico på 900.000 euro og gælder for de næste to år.

Tipico har i forvejen partnerskaber med de tyske klubber Hamborg og Bayern München, og nu får de altså også det danske fodboldlandshold med i folden.

"Landsholdet er flagskibet for dansk fodbold og sammen med dets fantastiske fans er holdet populært ud over de danske grænser. For Tipico er det perfekt med et partnerskab med det danske landshold, der repræsenterer den sande sportsånd, passion og perfekt fodboldunderholdning. Værdier som deles af Tipico. Sammen med vores Tipico ambassadør Peter Schmeichel har vi en fremragende position i Danmark," udtaler Christian Gruber, Managing Director Tipico Germany i en pressemeddelse.

Vouchers til hele Parken

For at markere det nye partnerskab vil der til Danmarks EM-kamp mod Serbien 13. juni ligge en Tipico-voucher på samtlige sæder i Parken til en værdi af 50 kr.

Herudover garanterer Tipico altid de bedste odds på en sejr til Danmark, når landsholdet spiller.

Konkurrence: Kom til U21-VM i Parken

Til og med onsdag 10. juni kan du vinde en rejse for to til U21-EM-kampen mellem Danmark og Tyskland i Prag eller få to VIP-billetter til kvalkampen mellem Danmark - Serbien i Parken, hvor du i selskab med Peter Schmeichel skal se kampen.

Du deltager i konkurrencen ved at svare på et enkelt spørgsmål: Hvilket år vandt Danmark EM?

Svar ved at trykke her