Ud af 4 millioner vælgere har op mod en halv million endnu ikke besluttet, hvor de vil sætte deres kryds ved Folketingsvalget. Disse tvivlere kan sagtens komme til at gøre udslaget.

Lige pt ser den nuværende regering ud til at få flertal sammen med Dansk Folkeparti (og Kristendemokraterne, hvis disse kommer ind). Men alt kan ske!

Her følger procenttallene for Gallups seneste meningsmåling (7. februar):

Socialdemokraterne 27,0
Det Radikale Venstre 9,1
De Konservative 9,8
Centrum-Demokraterne 0,8
Socialistisk Folkeparti 6,3
Kristendemokraterne 1,9
Minoritetspartiet 0,1
Dansk Folkeparti 11,3
Venstre 29,9
Enhedslisten 3,8

Hos Bet24.com fås odds 9,0 på, at Lykketoft bliver ny statsminister - mens Anders Fogh kun giver pengene 1,03 gange igen... Det var måske en skilling værd at satse på, at Lykketoft besnærer flest tvivlere i løbet af det sidste døgn? Og har man sagt A, kan man lige så godt sige...A igen. Bet24 giver nemlig odds 1,75 for, at Socialdemokraterne kommer over en vælger-tilslutning på 26%. Som det ses af meningsmålingen, er liste A pt på 27%.

Ladbrokes har et beslægtet væddemål, som går ud på, om Socialdemokraterne eller Venstre og De Konservative får regeringsmagten efter valget. Oddsene er henholdsvis 9,0 og 1,05. Ikke den store forskel fra Bet24s væddemål, bortset fra, at man så kan være ligeglad med, om De Konservative henter et sensations-valg ud af ærmet og bliver større end Venstre - hvorved statsministeren ville komme til at hedde Bendt Bendtsen, ikke Fogh...

Hos Sportingbet får man 2,08, hvis Kristendemokraterne sidder i Folketinget efter valget. Ikke helt dårligt, eftersom de pt med 1,9% er snublende nær spærregrænsen.