Med Danmarks kvalifikation til VM i Sydafrika er forventningerne til turneringen allerede enorme.

CANAL9 – Danmarks store fodboldkanal – kan fra næste sommer også kalde sig Danmarks store VM-kanal, da CANAL9 viser hele 21 kampe fra turneringen i Sydafrika. CANAL9 dedikerer sommerens sendeflade til den store fodboldfest i Sydafrika med verdensklasse fodbold i timevis.

VM i fodbold er en af de absolut største sportsbegivenheder – også på tv, og alt tyder på, at den forestående VM-slutrunde vil gå over i historiebøgerne. Sommerens slutrunde i Sydafrika er den 19. af slagsen og første gang, at verdensmesterskabet i fodbold skal afgøres på det afrikanske kontinent. Mere end 3 millioner tilskuere vil være på plads på de mange, store stadions, hvor fem af disse sågar er helt nye og bygget til lejligheden.

Glæd dig til en sommer på CANAL9 med masser af fodbold på skærmen. Udover de 21 kampe med verdens 32 bedste nationer tilbyder CANAL9 dig de bedste værter, kommentatorer, optakter og analyser. På CANAL9 glæder vi os til at give dig de største oplevelser fra VM-slutrunden i Sydafrika – direkte på dit tv.

Kilde: canal9.dk