Der bliver rig mulighed for at følge hele Danmarks tennis-es, Caroline Wozniacki, når CANAL9 transmitterer direkte fra WTA-turneringen Luxembourg Open, der finder sted fra den 19. – 25. oktober.

Med den fornemme finaleplads ved US Open og hendes øjeblikkelige placering som nr. 5 på verdensranglisten er dametennis og i særdeleshed Caroline Wozniacki populær som aldrig før. Det er derfor med stor glæde, at Danmarks nye sportskanal nu også tilføjer tennis til det store udbud af sportsrettigheder, der blandt andet også inkluderer SAS Ligaen, Premier League, La Liga, Champions League i håndbold og VM i atletik.

”Fodbolden er og bliver CANAL9’s flagskib, men vi sigter generelt efter de største og bedste sportsrettigheder med sportsverdenens største atleter og profiler. Vi er derfor stolte over, at vi nu også kan tilbyde seerne tennis fra WTA-turneringen Luxembourg Open - tilmed på et tidspunkt, hvor Wozniacki-feberen er på sit højeste”, udtaler Mats Örbrink, Programdirektør hos CANAL9.

Luxembourg Open er en indendørs turnering, der spilles på hard courts, hvilket passer den 19-årige danske tennis-darling ganske fint. Sidste år spillede Caroline Wozniacki sig således frem til finalen i selvsamme turnering, hvor hun dog over tre sæt måtte se sig besejret af russeren Elena Dementieva. Wozniacki er i øjeblikket bedre end nogensinde, så hun står med gode chancer for at løfte trofæet den 25. oktober.

WTA Luxembourg Open 19. – 25. oktober direkte på CANAL9

Kilde: canal9.dk