Valget er udskrevet og ifølge spilleselskabet Betway.com står den borgerlige regering til at genvinde valget. Skulle regeringen ikke blive genvalgt får du pengene hele 4 gange igen.

”Vi tror at regeringen genvinder valget. Traditionelt er den siddende regering lidt efter i meningsmålingerne ved valgudskrivelsen, men kommer stærkt igen i løbet af valgkampen” siger Jacob Leslie Pr chef for Betway.com.

”Yderligere har oppositionen været splittet længe, så derfor giver vi høje odds hvis Helle Torning skulle blive statsminister” fortsætter Leslie.

Derudover kan du også tjene mange penge hvis du tror, valget bliver aflyst på grund af valgfusk, da betway giver pengene 5.00 gange igen hvis det utænkelige skulle ske.

”Pia Kjærsgaard og DF har efter min mening ikke en jordisk chance for at komme med i en regering. Dertil er de endnu ikke stuerene nok til de ”traditionelle” danske partier vil tage dem i hånden. Oven i det skal man også huske den seneste tids beskyldninger om at Pia K og rosset nærmest styrer DF med diktatur, endnu en ting der trækker ned, i de andre partier, der baserer politik på internt demokrati”, slutter Jacob Leslie

Desuden kan du spille på om den omstridte folketingskandidat Asmaa Abdol-Hamid kommer i Folketinget. Sker det får du pengene 1,70 gange igen.

Betway.com har følgende odds på Folketingsvalget:

Er disse partier med til at danne den nye regering?
Venstre - odds 1.85
Konservative - odds 2.0
Socialdemokraterne - odds 5.0
Dansk Folkeparti - odds 50
Ny Alliance - odds 5.00
Enhedslisten - odds 100
Radikale Venstre - odds 5
SF - odds 20

Bliver Pia Kjærsgaard ny statsminister efter valget Ja- odds 1500

Bliver Asmaa Abdol-Hamid valgt ind i folketinget?
Ja - odds 1.70
Nej - odds 2.00

Bliver Anders Fog Rasmussen Statsminister efter valget?
Ja - odds 1.20
Nej - odds 4.00

Bliver valget annulleret på grund af valgfusk?
Ja - odds 5.00
Nej - odds 1.05

Hvem får flest stemmer, head-2-head?
Venstre - odds 1.65
Soc. Dem - odds 2.10