Børnecancerfonden afholder i samarbejde med Danske Spil den årlige #FodboldtrøjeFredag. Du kan være med på holdet fredag den 1. marts og støtte op om det gode formål.

Har du en ganske særlig fodboldtrøje gemt bagerst i klædeskabet, så er der nu en perfekt lejlighed til at få vist den stolt frem og samtidig støtte en god sag.

For fredag den 1. marts er #FodboldtrøjeFredag, hvor Børnecancerfonden og Danske Spil er gået sammen om at samle penge ind til børn med kræft og sætter fokus på indsatsen mod børnecancer.

Vær med til at fejre denne særlige dag, og vis jeres flotteste fodboldtrøjer frem!

Så nemt kan du være med! 

Det er ikke svært at komme med på holdkortet, og mon ikke den største udfordring bliver at udvælge den helt rigtige fodboldtrøje i samlingen til at markere dagen.

Sådan kan du være med i FodboldtrøjeFredag:

  • Doner et valgfrit beløb til Børnecancerfonden via Mobilepay: 201717

  • Træk din favorittrøje over hovedet den 1. marts 2024.

  • Del et billede med #FodboldtrøjeFredag og inspirer andre til også at støtte den vigtige sag.

FodboldtrøjeFredag har vokseværk

#FodboldtrøjeFredag samler igen i år helt almindelige danskere, fodboldentusiaster, klubber, foreninger og virksomheder, når den årlige indsamlingsdag afholdes.

Her trækkes fodboldtrøjen over hovedet i hele landet for at støtte børn med kræft – og det har flere og flere gjort. 

”- Vi er stolte af FodboldtrøjeFredag. Det handler om at dele glæden ved fodbold og samtidig støtte et godt formål.  Vi fortæller om FodboldtrøjeFredag på vores kanaler og vi er glade for, at vores sponsorfodboldklubber er med til at samle fans og erhvervsnetværk, og at fodboldspillere har besøgt børnekræftafdelinger for at give børnene en særlig oplevelse. Målet er at løfte opbakningen til FodboldtrøjeFredag endnu mere og at samle endnu flere penge ind, som kan hjælpe børn med kræft og deres familier,” siger Nikolas Lyhne-Knudsen, adm. direktør i Danske Spil.

Ved indsamlingen 2024 blev der indsamlet i alt 8.150.000 kr. Det er ikke bare ny rekord, men faktisk mere end en fordobling af sidste års resultat.

Et internt event blev til en national begivenhed

Danske Spil er initiativtager til FodboldtrøjeFredag, som i 2019 startede som et internt event i virksomheden og siden har udviklet sig til en begivenhed, alle virksomheder kan deltage i. Børnecancerfonden og Danske Spil arbejder sammen for at udbrede dagen til endnu flere.

Nogle vælger at bære deres favorittrøjer, mens andre arrangerer festlige begivenheder på arbejdspladserne med grillpølser, fodboldquizzer og bordfodbold.

”- Vi er virkelig taknemmelige for den store opbakning, der sikrer opmærksomhed på børn med kræft. Børnecancerfonden er en lille, privat fond med få ansatte, og vi har brug for hjælp udefra. FodboldtrøjeFredag er en vigtig begivenhed for os, og det rejser penge til vigtig forskning i børnekræft, oplysning og støtte til familierne. Vi håber, at rigtig mange igen vil trække i fodboldtrøjerne rundt om i Danmark,” lyder det fra Marianne Benzon Nielsen, direktør i Børnecancerfonden.

Alle pengene går ubeskåret til Børnecancerfondens arbejde.

Læs mere om FodboldtrøjeFredag: https://fodboldtroejefredag.dk/

Fejr Fodboldtrøjefredag med Danske Spil

TextDescription automatically generated with low confidence

Ofte stillede spørgsmål

🔎 Hvornår er FodboldtrøjeFredag?
I år afholdes FodboldtrøjeFredag den 1. marts, hvor der samles ind til Børnecancerfonden.

🔎 Hvem står bag FodboldtrøjeFredag?
Danske Spil er gået sammen med Børnecancerfonden og de afholder i samarbejde FodboldtrøjeFredag.